Haberler

Tekirdağ: Hırsızlar Yol Tabelalarını Boyadı

Çorlu'da 'Kamyon Yolu' Olarak Bilinen Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde Meydana Gelen Hırsızlık Olaylarının Polis Tarafından Engellenmesi Hırsızları Farklı Arayışlara İtti. Çerkezköy Yolu Çorlu Girişinde Yer Alan Trafik Levhalarını Boyayan Şahıslar Araçların Yolunu Şaşırıp 'Kamyon Yolu'na Yönelmesini Amaçlıyor. Şahıslar Bu Yola Giren Araçların Çeşitli Nedenlerle Yavaşlamasını Fırsat Bilip Bagajlarını Boşaltıyor.

Çorlu'da 'Kamyon Yolu' olarak bilinen Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde meydana gelen hırsızlık olaylarının polis tarafından engellenmesi hırsızları farklı arayışlara itti. Çerkezköy yolu Çorlu girişinde yer alan trafik levhalarını boyayan şahıslar araçların yolunu şaşırıp 'Kamyon Yolu'na yönelmesini amaçlıyor. Şahıslar bu yola giren araçların çeşitli nedenlerle yavaşlamasını fırsat bilip bagajlarını boşaltıyor.

Çorlu'da son dönemde 'Kamyon Yolu' olarak bilinen Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan araçları çeşitli nedenlerde yavaşlatıp bagajlarını boşaltan şahısların sık sık şikayet konusu olması üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak hırsızlık zanlıların amaçlarına ulaşmasına engel oluyor. Polis ekiplerinin bölgede önlem almasıysa suça meyilli kişileri çeşitli arayışlara itiyor. Daha evvel pek çok kez yola tuğla parçaları atan ve yolu kesmeye kalkan şahıslar bu kez de yol tabelalarını boyayıp sürücüleri şaşırtmaya çalışıyor. Sürücülerin boyanan levhalardaki karışıklık nedeniyle kamyon yoluna girmesini amaçlayan şahıslar bu yola girenlerin bagajlarını boşaltıyor. Özellikle havanın karardığı ve görüş mesafesinin azaldığı zamanlarda Çerkezköy yolundan Çorlu girişinde güçlük çektiklerini belirten araç sürücüleri, "Yola türlü malzemeler atılıyor, araçlara zarar veriliyor. Çorlu'ya girerken 'acaba bize de zarar verecekler mi' diye endişe ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title