Haberler

TBMM Heyeti Kilis'te

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu altında kurulan, Türkiye'de bulunan Mülteciler, Sığınmacılar ve Yasa Dışı Göçmenlerin Sorunlarının İncelenmesi Alt Komisyonu'nun Başkanı ve Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ile beraberindeki heyet, Kilis'e...

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu altında kurulan, Türkiye'de bulunan Mülteciler, Sığınmacılar ve Yasa Dışı Göçmenlerin Sorunlarının İncelenmesi Alt Komisyonu'nun Başkanı ve Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ile beraberindeki heyet, Kilis'e geldi.

Sığınmacılar ve Yasa Dışı Göçmenlerin Sorunlarının İncelenmesi Alt Komisyon Başkanı Ahmet Salih Dal, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, AK Parti Ordu Milletvekili İlhan Şener, AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru ile birlikte Kilis'e geldi. Heyet ilk önce Kilis Valisi Süleyman Tapsız ile görüştü. Vali Tapsız, Kilis'te yaşayan Suriyeliler hakkında geniş bilgi verdi. Bu arada komisyonun çalışmaları, basına kapalı olarak gerçekleştireceği bildirildi.

Heyetin, Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekçi, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile görüşüp, Öncüpınar ile Elbeyli konteyner kentlerinde Suriyeliler ile bir araya geldikten sonra akşam saatlerinde Kahramanmaraş'a geçeceği öğrenildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Salih Dal Kahramanmaraş Türkiye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title