Haberler

Tamirane'de Bu Hafta;

"Latın Nıght", "CEM Kaprol İle Jazz After Work" Ve "ROCKFATHER" Tamirane Sahnesinde!

20 HAZİRAN ÇARŞAMBA / 22.00

"DANCE SESSIONS"

LATIN NIGHT

Latin Night, en iyi salsa ritimleriyle, 20 Haziran Çarşamba 22.00'da, Tamirane'de!

Helio Faria'nın Dj performansı; Latin müziği, dans ve eğlenceyle birleşiyor! Dans severlerin buluştuğu, şehrin en keyifli dans gecesi için şimdiden yerini ayırt!

Giriş ücreti: 30 TL'dir.

22 HAZİRAN CUMA / 21.00

"JAZZ AFTER WORK"

CEM KAPROL QUARTET - (ücretsiz etkinlik)

"OTHER STANDARDS" REMEMBERING MICHEL PETRUCCIANI

Jazz After Work sahnesi 22 Haziran Cuma 21.00'da, Cem Kaprol Quartet ile keyifli bir akşama davet ediyor!

Cem Kaprol, küçük yaşlarda başlayan klasik piyano eğitiminin ardından lise yıllarında caza ilgi duydu. Üniversite eğitimi sırasında piyanist Ömür Gidel ile tanıştı. Bu yıllarda Ömür Gidel ile gerek caz eğitimi, gerek ensemble oluşturma gerekse sahne performansları için birlikte çalıştı. SonrasındaNew York'da Mannes School of Music'te caz eğitimi aldı. Burada, Armen Donelian, Richie Beirach ve Phil Markowitz gibi isimlerle çalıştı. 90'lı yıllarda Türkiye'ye döndükten sonra belirli dönemlerde, bazı gruplarla İstanbul caz sahnesinde çalmaya devam etti. 2000'li yıllarda piyanist Kent Mete ile çalışmalarını sürdürdü.

Son yıllarda beste çalışmalarına ağırlık veren Kaprol, Burak Bedikyan'ın da desteğini alarak özgün bestelerine son şeklini verdi. "Other Standards" adını verdiği projesini hayata geçirmekte olan piyanistin modern yaklaşımlı müziğinde, Avrupa cazı'nın kendine özgü tınıları bulunuyor. Kendi bestelerinin yanısıra, klasik müzikten, caz düzenlemeleri ve Michel Petrucciani, Enrico Pieranunzi, Esbjorn Svensson; Bobo Stenson, Lars Jansson gibi Avrupa'lı sanatçıların bestelerini de icra eden Cem Kaprol, son dönemdebu projesinin kayıtlarını tamamlamak için stüdyo çalışmalarını sürdürüyor.

Piyanoda Cem Kaprol'a, bas gitarda Raci Pişmişoğlu, saksofonda Duru Tuna ve gitarda Bora Çeliker eşlik ediyor!

Tamirane'ye özel seslendirecekleri projede, ağırlıklı olarak Fransız piyanist Michel Petrucciani bestelerini seslendirecek olan Cem Kaprol Quartet'in nefis performansı için şimdiden yerini ayırt!

23 HAZİRAN CUMARTESİ / 21.00

"INDIE SESSIONS"

ROCKFATHER - (ücretsiz etkinlik)

Gerçek bir rock gecesine hazır mısın?

Rockfather, 23 Haziran Cumartesi, 21.00'da Tamirane sahnesine geliyor!

Gitar ve vokalde Kunter Kutluay ve Cenk Soyak'a, bas gitarda Erhan Feridun ve davulda Hüsnü Engür eşlik ediyor! Rock klasiklerinden oluşan repertuarı ve yüksek enerjisi ile sahnede Rockfather, doyasıya eğlenmek için seni davet ediyor!

Tamirane:

İlk 2008 yılında 'Repair Yourself' mottosu ile yola çıkan Tamirane, restoran, bar, konser ve etkinlik mekanı olarak; Uniq İstanbul'da yer alıyor ve son iki senedir Bozcaada'da "On An Island" festivalini gerçekleştiriyor.

Yenilikçi mutfağı, kendine has mimarisi, ulusal ve uluslararası yüzlerce yetenekli müzisyen ve performansa ev sahipliği yapan sahnesi ile geniş bir müdavim kitlesine sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title