Haberler

Suat Kılıç'a En Anlamlı Doğum Günü Hediyesi

Samsun'da, AK Parti'den 2. Kez Milletvekili Seçilen AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Hem Parti Başarısıyla Gelen Milletvekilliğini Hem de 35. Yaş Gününü Sürpriz Bir Doğum Günü Partisiyle Aynı Anda Kutladı.

Samsun'da, AK Parti'den 2. kez milletvekili seçilen AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, hem parti başarısıyla gelen milletvekilliğini hem de 35. yaş gününü sürpriz bir doğum günü partisiyle aynı anda kutladı.

Yoğun geçen seçim maratonun ardından, sandıkların açılmasıyla birlikte partisinin Samsun'da oyların yüzde 57'sini alarak büyük bir başarı göstermesiyle tekrar milletvekili seçilen Suat Kılıç, gece yapılan kutlama kuramlarına katıldıktan sonra anlamlı bir sürprizle karşılaştı. Aynı gece 35 yaşına basan Suat Kılıç'ın, doğum günü 23 Temmuz olduğu için gece saat 00.00'da eşi Melike Nur ve yakınları tarafından sürpriz bir doğum günü hazırlandı. Yoğun geçen seçim günün ardından saatler 00.00'ı gösterdiğinde

İlkadım Belediyesi'ne ait Acem Tekkesi'ne dinlenmek için götürülen Kılıç, doğum günü sürpriziyle geceyi noktaladı. Kapıdan içeri girişinde ellerde maytap ve 'İyi ki doğun' sözleriyle karşılaşan Milletvekili Kılıç, şaşkına döndü. Alkışlar eşliğinde doğum günü pastasının yanına götürülen Kılıç, eşi Melike Nur, çocukları Muhammed Emin, Hüseyin Kaan'la birlikte muma üfleyerek pastayı kesti. Mutluluğunu ailesiyle paylaşan Kılıç, bir süre üzerinden şaşkınlığını atamadı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve

eski AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ın da katıldığı doğum günü kutlamasında Kılıç, sevenleri ve yakınlarıyla hoş anlar geçirdi. Böyle sürprizlere pek alışık olmadığını belirten Suat Kılıç, asıl Samsun halkının doğum günü yaşayacağı bir gün olduğunu, Türkiye adına AK Parti istikrarıyla yola devam dendiği bir gün olduğunu söyledi.

"Kaderin cilvesi, seçim 22 Temmuz, benim doğum günüm 23 Temmuz" diyen Kılıç, "Türkiye'nin, Samsun'un mutluluğu benim doğum günüm sevinciyle buluştu. Yakınlarım bir sürpriz yaptı. 35 gün verdiğimiz gayretin üzerine böyle bir final beni duygulandırdı. Hayatım boyunca vefalı olmaya gayret ettim. 'Vefa göstermeyen, vefa bulamaz' benim hayatımın üslubu bu. Küskün olduğum, dargın olduğum, konuşmadığım kimse yok. Dost kazanmak çok zor. Birkaç hamlede dost kaybedebilirsiniz. Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.

Bizimde üzdüğümüz insan olur. Kısa hayatta küskün dargın olmamalı. Herkesi seviyorum. Onlarda karşılık gösteriyor" dedi.

Doğum gününe katılanlar kemençe eşliğinde horon teperek, Suat Kılıç'ın doğum günü mutluluğuna ortak oldu.

(MD-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title