Haberler

Sözlerim Çarpıtıldı

CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ Dün Çeşitli Gazetelerde Yayınlanan, "AKP'nin Kapatma Davasındaki İddianamede Deliller Yetersiz" Yönündeki Değerlendirmelerinin Doğru Olmadığını Açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Şükrü Elekdağ dün çeşitli gazetelerde yayınlanan, "AKP’nin kapatma davasındaki iddianamede deliller yetersiz" yönündeki değerlendirmelerinin doğru olmadığını açıkladı.

Elekdağ, bir grup gazeteciye yaptığı açıklamada, parti meclisi toplantısında yaptığı ileri sürülen değerlendirmelerle ilgili şunları söyledi: "Sözlerim çarpıtıldı. Ben parti kapatmalarla ilgili olarak partimle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya tarafından hazırlanan iddianamenin yetersiz olduğuyla ilgili bir şey söylemem mümkün değil. Benim söylediğim, konunun özellikle AB hukuku açısından da dikkatli bir şekilde değerlendirilmesi uyarısıdır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title