Haberler

Avukatlık bürosundaki silahlı kavgada ölen kişi toprağa verildi

Güncelleme:

Kartal'da bir avukatlık bürosundaki silahlı kavgada yaşamını yitiren Haluk Onat ve Ahmet Nuri Onat, toprağa verildi.

Kartal'da bir avukatlık bürosundaki silahlı kavgada yaşamını yitiren Haluk Onat ve Ahmet Nuri Onat, toprağa verildi.

Cevizli Mahallesi Kastamonu Sokak'taki bir hukuk bürosunda miras paylaşımı nedeniyle bir araya gelen akrabaların yaşadığı kavgada şüpheli Ahmet Salih B'nin silahla ateş etmesi sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin cesedinde Adli Tıp Kurumunca yapılan inceleme tamamlandı.

Hayatını kaybeden Haluk Onat (58), Ahmet Nuri Onat (63) ile anne Kebire Esra Aymutlu (54) ve engelli kızı Ayşe Ece Aymutlu'nun cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Üsküdar'daki Şakirin Camisi'ne getirilen Haluk ve Ahmet Nuri Onat'ın cenazeleri, burada kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.

Kebire Esra Aymutlu ile kızı Ayşe Ece Aymutlu'nun cenazeleri ise defnedilmek üzere Yalova'ya gönderildi.

Süreç

Cevizli Mahallesi Kastamonu Sokak'taki bir hukuk bürosunda 6 Nisan'da bir araya gelen Ahmet Salih B. (62) ile dayısının çocukları arasında miras paylaşımı nedeniyle kavga çıkmış, şüpheli yanında taşıdığı silahla Haluk Onat (58), Kebire Esra Aymutlu (54), Ayşe Ece Aymutlu (26), Arzu Onat (56) ile Ahmet Nuri Onat'a (63) ateş etmişti.

Haluk Onat, Kebire Esra Aymutlu ve Ayşe Ece Aymutlu olay yerinde, Ahmet Nuri Onat ise tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirmişti. Yaralı Arzu Onat ise hastanede tedavi altına alınmıştı.

Olayın ardından kaçan şüpheli Ahmet Salih B., silahıyla Yalova'da yakalanmış ardından tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Gayrettepe Kastamonu Cevizli Yalova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title