Haberler

Şırnak ve Cizre'de Düzenlenen Operasyonlarda 24 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak ve Cizre’de düzenlenen operasyonlarda 24 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak ve Cizre'de düzenlenen operasyonlarda 24 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak Cizre'de devam eden operasyonda, altı güvenlik görevlisi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı belirtilerek 24 Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Şırnak Silopi'de devam eden operasyonda, iki güvenlik görevlisinin hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı kaydedilerek bir Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Iğdır Karakoyunlu'da devam eden operasyonda, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce kullanılan bir sığınakta, muhtelif yiyecek ve yaşam malzemesi (üç kg pirinç, dört kg zeytin, beş kg tuz, 15 karton sigara, 27 metre branda) ele geçirildiği ifade edildi.

Gaziantep Oğuzeli'de, Türkiye'den Suriye'ye sınırı yasa dışı yollarla geçmeye çalışan ve DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu değerlendirilen ikisi yabancı uyruklu dört şahsın yakalanarak göz altına alındığı kaydedildi.

Hatay Altınözü'nde, Suriye'den Türkiye'ye sınırı yasa dışı yollarla geçmeye çalışan ve DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu değerlendirilen üç yabancı uyruklu şahsın yakalanarak göz altına alındığı bildirildi.

Siirt / Pervari'de, Bölücü Terör Örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen bir işbirlikçi şahıs göz altına alınmış, evinde yapılan aramada iki adet av tüfeği, bir adet dedektör ve Bölücü Terör Örgütüne ait örgütsel doküman ele geçirilmiştir.

Şanlıurfa / Viranşehir'de, yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında şüpheli bir araçta yapılan aramada, araç içine gizlenmiş halde tespit edilen ve Bölücü Terör Örgütüne götürüldüğü değerlendirilen bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, silaha ait bir adet şarjör ve altı adet fişek ele geçirildiği kaydedilerek olayla ilgili bir işbirlikçi şahsın göz altına alındığı vurgulandı.

Hakkari'de, Bölücü Terör Örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Şanlıurfa Suruç'ta, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan dört şahsa açılan uyarı ateşi sonucunda, şahısların Suriye istikametine kaçtıkları hudut hattında yapılan aramada, üç çanta ve iki çuval içerisinde 7.695 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeğinin ele geçirildiği aktarıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Suriye Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title