Haberler

Sinop'ta Baba ve İki Çocuğu Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı

Sinop’ta serinlemek için denize giren baba ve iki çocuğu boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Sinop'ta serinlemek için denize giren baba ve iki çocuğu boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Sinop'un Akliman mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte gezmek için Sinop'a gelen Şenol Şengül (17), serinlemek için denize girdi. Şenol Şengül, denizde olduğu sırada bir anda dengesini kaybederek akıntıya kapıldı. Yardım isteyen çocuğa babası Şahin Şengül (55) ve kardeşi Furkan Şengül (33) yardım için denize girdi. Ancak onlar da yüzme bilmedikleri için boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ve orada görevli olan Sinop Belediyesi'ne ait cankurtaranlar hemen müdahale ederek baba ve iki çocuğunu denizden çıkarttı. Olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba ve iki çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sahilde görevli cankurtaranlar ise "rip" akıntısının en çok görüldüğü Akliman sahillerinde vatandaşları sürekli uyardıklarını ifade ederek, boğulma tehlikesi esnasında neler yapılmasının gerektiğini anlattı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akliman Sinop Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title