Haberler

Siirt'te Gözaltına Alınan 13 Öğrenci Mahkemeye Çıkarıldı

Siirt'te Çeşitli Olaylara Karıştıkları Gerekçesiyle Farklı Zamanlarda Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri Tarafından Yapılan Operasyonlar ile Gözaltına Alınan 13 Üniversite Öğrencisi Mahkemeye Çıkarıldı.

Siirt'te çeşitli olaylara karıştıkları gerekçesiyle farklı zamanlarda Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonlar ile gözaltına alınan 13 üniversite öğrencisi mahkemeye çıkarıldı.

Siirt'te 6 Kasım 2007 tarihinde, Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) kuruluş yıl dönümünde çıkan olaylar ve Yurt-Kur Erkek Öğrenci Yurdu'nun taşlanması olayı ile ilgili olarak Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafında düzenlenen operasyonlar ile gözaltına alınan Siirt Eğitim Fakültesi öğrencisi 13 kişi, polis nezaretinde mahkemeye çıkarıldı. Öğrencilerin evinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda bulunan, terör örgütü PKK ile ilgili çok sayıda doküman ve malzemenin koliler halinde delil

olarak mahkeme heyetine sunulduğu öğrenilirken polisin, muhtemel bir olaya karşı adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

(ZKG-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title