Haberler

Siirt Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Efe, Güven Tazeledi

Siirt Arı Yetiştiricileri Birliğinde, Faik Efe yeniden başkanlığa seçildi.

Siirt Arı Yetiştiricileri Birliğinde, Faik Efe yeniden başkanlığa seçildi.

Birliğin 5. Olağan Genel Kurulu, Siirt Öğretmenevi'nde yapıldı.

Yapılan genel kurulda, mevcut başkan Efe yeniden bu göreve seçildi.

Efe, yaptığı açıklamada, 2012 yılında 628 üyeyle kurulan birliğin, yapılan projeler sayesinde bin 185 üyeye ulaştığını ve bu üyelere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Birliğin DİKA, GAP ve IFAD'ın projelerinden faydalandığını ifade eden Efe, projeler sonucu kentteki arılı kovan sayısının 167 bin 87'ye ulaştığını, bu sayıyı artırmak için çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğini kaydetti.

Efe, kendisine destek veren birlik üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title