Haberler

SİCİLYA'DAN ETKİLENİP HER GÜN DAMAT GİBİ GİYİNEN 'FERDİ ROMEO', EVLENMEK İSTİYOR

Güncelleme:

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde 'Ferdi Romeo? olarak tanınan Ferdi Katırcı (44) her gün damat gibi giyiniyor.

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde 'Ferdi Romeo? olarak tanınan Ferdi Katırcı (44) her gün damat gibi giyiniyor. Göz alıcı kıyafetleri, gümüş yüzükleriyle ilgi çeken Ferdi Katırcı, 1999 yılında İtalya'ya gittiğinde şık giyinen insanları görünce kendisinin de aynı tarzı benimsediğini belirterek, Sicilya bölgesinde insanların çok şık giyindiğini gördüm. Dönünce ben de böyle giyinmeye başladım. Evlenmeye niyetim var. Şu ana kadar kısmet olmadı. Beni beğeneni ben beğenmedim, benim beğendiklerim beni beğenmedi. Artık kısmet diyorum dedi.

Gölcük'te yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler biriminde çalışan Ferdi Katırcı, 1999 yılında ticari gemilerde çalıştığı dönemde İtalya'ya gitti. Ferdi Katırcı, Sicilya'da takım elbise giyip şık bir şekilde dolaşan insanları görünce özenip Türkiye'ye döndüğünde takım elbiseyle dolaşmaya başladı. Birbirinden renkli şık takım elbiselerle dikkat çeken, 'Ferdi Romeo' olarak tanınan Katırcı, her gün damat gibi giyinmesine rağmen bir türlü kısmetini bulamadı.

'ÇEVREMDEKİ İNSANLAR ALIŞTILAR'

İlk zamanlar tepki aldığını ifade eden Katırcı, Genelde şık giyiniyorum. İlk zamanlar çok iyi tepkiler almıyordum. 'Hiç alışık değiliz, nasıl giyiniyorsun' diyorlardı. Artık çevremdeki insanlar alıştılar. Genelde takım elbise giyiyorum. Arada bir de spor giyiniyorum.? dedi.

EVLENMEK İSTİYOR

36 takım elbisesi, 10 civarında da ayakkabısının olduğunu belirten Katırcı, 'Hiç evlenmedim. Biraz seçicilik oldu. Beni beğeneni ben beğenmedim. Benim beğendiğim beni beğenmedi. Nasip olmadı. Evlenmek istiyorum. Yağmurlu havalarda takım elbise giymiyorum. Işıltılı ve şatafatlı kıyafetleri seviyorum. Takı için özel bir marka tercihim yok. O anki maddiyat durumuma göre alışveriş yapıyorum. Takıları da seviyorum. Her elbisede farklı takılar takıyorum. Siyah, beyaz ve kırmızı renkleri tercih ediyorum. Bakımlı olduğumdan dolayı da lakabım 'Romeo'. Türk sanat ve halk müziği korolarındayım müzikle ilgileniyorum. diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Sicilya İtalya Gölcük Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title