Haberler

Sezonun Son Bursu Müzik Ziyafetiyle Son Buldu

Adıyamanlılar vakfı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik her ay vermiş olduğu sezonun son burs törenini müzik ziyafetiyle taçlandı.

Vakfın çok amaçlı salonunda düzenlenen burs töreninde bu yıl mezun olan öğrenciler adına teşekkür konuşması yapan İstanbul Üniversitesi PDR öğrencisi Bilal Demirel, Adıyamanlılar Vakfının eğitim alanında gençlere sağladığı imkânlarını her zaman takdirle karşıladıklarını belirterek, katkılarından dolayı bütün vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

Adıyaman Kent Konseyi Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Üyelerinden Ali Şahin ise, mezun olan öğrencilere bazı nasihatlerde bulunarak, başarmanın tek yolu çalışmak olduğunu, Adıyamanlılar vakfı dün olduğu gibi gelecekte de gençlerimize hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ise, Öğrencilerin iyi bir tatil geçirmesini temennisinde bulunarak, mezun olan öğrencilere ise arzu ettiklere hedefe ulaşabileceklerine inandığını kaydetti. Bayhan, "İnsan olarak hepimizin birbirinden tek farkı var. Önemli olan bu farklılığımızı farkındalık haline getirmek ve buradaki zenginliğimizi kuruyarak geniş bir alana yaymaktır. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum" diyerek, gençlere olan güvenin tam olduğunu söyledi.

Adıyamanlılar Vakfının Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu ise, öğrencilere hayatın zorluklarına karşı hiçbir zaman çalışma şevkini kaybetmemelerini ve fırsat buldukça bereketli olan vakıf hizmetlerinde mutlaka yer almalarını tavsiye etti. Göksu, "Her şeyi değiştirecek insanlardır. Bu nedenle nereye gidersek gidelim herkes adam gibi adam arıyor. Unutmayın ki Ülkemizin geleceğini inşa edebilecek ve adam gibi adam diyebileceğimiz gençlere her zaman ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ise, Adıyamanlılar vakfının bugüne kadar ayakta kalabilmenin ve bu aşamaya gelmenin tek nedeni ve tek dayanağı inanç ve azim olduğunu söyledi. Özkartal, "Bir insanda inanç ve azim olmadığı sürece hayata başarılı olması imkânsızdır. Gençlerimizin başarısı hepimizin başarısıdır. Ülkemizi emin ellere teslim edebileceğimiz gençleri yetiştirmek hepimizin görevidir." dedi.

İSKİ Daire Başkanı, Yazar ve Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tosun ise öğrencilere hem bilgi birikimini ve hem de okumanın faydalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tosun, daha sonra son çıkartmış olduğu "Okuma Yazmanın Neyi Olur" kitabını imzalayarak vakıf yöneticilerine ve öğrencilere dağıttı.

Sanatçılardan Öğrencilere Moral

Adıyamanlılar Vakfı Sanatçılar Komisyonu Başkanı ve Türk Halk Müziğinin eskimez sanatçılarından Haydar Ulaş ile birlikte Çelikhanlı Dengbejlerden Haşim Tokdemir ve kızı Gülistan Tokdemir mini bir konser vererek, son burs töreninde öğrencilere büyük bir moral verdiler. Sanatçıların güzel türküleriyle şenlenen öğrenciler, her burs töreninde müzik ziyafetinin olmasını arzu ettiğini söylediler.

Burs töreni sonrasında mezun olan öğrenciler vakıf yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title