Haberler

Seydişehir Belediyesi Halı Saha Turnuvası

Güncelleme:

Seydişehir Belediyesi 'nin düzenlediği 1. Halı Saha Turnuvası Kur'a çekimleri yapıldı.

Maçlar Başlıyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. halı Saha Turnuvası Kur'a çekimleri Belediye Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT ve takım temsilcilerinin katıldığı toplantıda yapıldı.

Seydişehir merkez ,köy ve kasabalardaki kamu,özel kurum kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden 4 grup ve 24 takımın katıldığı turnuvanın fikstür çekimleri 26 Mart Pazartesi Günü saat 16.00'da gerçekleştirildi. Buna göre ilk maç 2 Nisan 2011 Pazartesi Günü saat 18.00'de Kuaför Yakup Spor ile Taraşçı Spor maçı ile başlayacak.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Halı Saha Turnuvasının başlaması dolayısı ile yaptığı konuşmada: "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Seydişehir'in sosyal, spor, eğitim ve kültürel hayatına katkıda bulunmanın gayreti içerisindeyiz.

Seydişehir Belediyesi olarak sporun gerektirdiği kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bir ortamda birbirimizi daha iyi anlayacağımız ve tanıyacağımız düşüncesiyle 1. Halı Saha Turnuvası başlatmış bulunuyoruz.

İlçemizin köy ve kasabalarındaki kamu, özel sektör kurum ve kuruluşlarının Turnuvaya göstermiş oldukları geniş katılım ve ilgi memnuniyet verici. Müsabakalarda sporun gerektirdiği dostluk ve kardeşliğin egemen olduğu anlayışla ,zaman zaman sert ve kırıcı hareketlerden imtina edilmesini arzu ediyoruz.

Turnuva sürecinin gençlerimizden en yaşlısına kadar Seydişehir'in birlik ve beraberliğine örnek olacak şekilde sürdürüleceğini temenni ediyoruz.

"200 Sporcuya sahip Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcuları bölgemiz ve ülkemiz için Gurur Kaynağı "

Seydişehir Belediyesi olarak sınırlı kaynaklarımızı ilçemizin sosyal ve sportif yaşamına canlılık kazandıracak bu tür aktivitelerle paylaşmaya çalışıyoruz. Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki 200'e yakın sporcumuzun 3. Erkek Voleybol Liginde grup şampiyonluğu, basketbolda Gençler Konya ve Bölge Şampiyonluğu, Karatede Balkan Şampiyonluğu gibi önemli başarılara imza atmaları ilçemizin sesinin duyurulması bölgemiz ve ülkemiz için gurur kaynağıdır."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Seydişehir Taraşçı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title