Haberler

Şehit Semih Özbey'in Annesi Sadiye Özbey'e Anneler günü özel ziyareti

Güncelleme:

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gara'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey'in annesi Sadiye Özbey'i Anneler Gününde unutmayarak, evinde ziyaret ettiler.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gara'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey'in annesi Sadiye Özbey'i Anneler Gününde unutmayarak, evinde ziyaret ettiler.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile birlikte Şehit Semih Özbey'in ailesini evinde ziyaret ettiler.

Duygusal anların yaşandığı ziyaret sırasında Şehit Babası Gürsel Özbey ile Şehit Annesi Sadiye Özbey'e Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı, Kahve Takımı ve Çiçek takdim edildi.

Şehit anneleri başta olmak üzere bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, " Ülkemizin varlığı ve bağımsızlığı için canından vazgeçerek, vatan, bayrak ve kutsal değerler uğrunda şehit düşen bütün şehitlerimiz ve operasyonlarda yaralanana gazilerimiz, bizim kahramanlarımızdır. Hain ve alçak terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak şehit edilen Malatyalı hemşehrimiz, kardeşimiz şehit Semih Özbey'in acısı hepimizin yüreğindedir. Dünyadaki en büyük acı kelimelerle tarif edilmesi bile mümkün olmayan evlat acısıdır. Binbir emek ve gayretle büyüttükleri biricik evlatlarını vatan uğrunda toprağa veren şehit annelerimizin ve babalarımızın her biri bir yiğitlik timsalleridir. Semih Özbey kardeşimiz, şehidimizde her Türk askeri gibi vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan vatan hainlerine karşı koyarken şehit düştü. Şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere geride bıraktıkları sevenleriyle yakından ilgileniyoruz, bütün şehit yakınları başımızın tacıdır. Anneler Gününde şehidimiz Semih Özbey'in annesi Sadiye Özbey annemizi evinde ziyaret ettik, hayır duasını aldık, sabırlar diledik. Rabbim kendilerine dayanma gücü nasip etsin, bizlerde onların birer evlatlarıyız, her türlü şart ve durumda yanlarındayız. Bu vatan ve bayrak için şehit olan kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum. Vatanımızın birliği ve dirliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti ailelerinin her zaman yanlarında olacağız. Başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın bu özel günlerini tebrik ederek, kutluyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili AK Parti Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

title