Haberler

Scania'nın Hedefi Daha Fazla Eğitimli Sürücü

Güncelleme:

Scania, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ve yılda ortalama 500 kişiye ulaştığı sürücü eğitimlerinin sayısını artırmayı planlıyor.

Eğitimler ve test sürüşleriyle, çok daha fazla eğitimli sürücü trafiğe çıkartmayı hedefleyen Scania, trafikte can ve mal güvenliğini öncelikli bir konu olarak değerlendiriyor...

Scania, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği eğitimler ile sürücüleri araçlar ve sürüş teknikleri konusunda bilgilendiriyor. Bu eğitimler kapsamında sürücüler daha düşük yakıt tüketimi ile ilgili de bilgi sahibi olurken, trafikte can ve mal güvenliği sağlama konusunda da en ileri düzeyde donanım sahibi oluyorlar.

Scania tarafından düzenlenen sürücü eğitimleriyle Türkiye çapında yıl içinde 500'den fazla kişiye ulaşılıyor. Scania, 2013 yılında eğitim verilen gün ve ulaşılan kişi sayısını artırarak, sürücülerin hem daha üstün sürüş tekniklerine hakim olmasını hem de düşük yakıt tüketimi konularında bilinçlenmesini hedefliyor.

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel, Scania'nın sürücü eğitimlerini 2005'ten bu yana sürdürdüğünü belirterek "Scania Sürücü Eğitimleri, ülkemizde de gerek kurum içi eğitimler gerekse de araç satın alan müşterilere düzenli olarak verilmektedir. Konusunda uzman ekiplerimiz tarafından filolar başta olmak üzere bireysel kullanıcılara kadar belirli müfredatta araç ve güvenli sürüş eğitimleri vermeye devam ediyoruz. Türkiye'de 2005 yılından bu yana aralıksız sürdürülen eğitimlerde yaklaşık 350 firmadan 3 binin üzerinde sürücüye eğitim veren Scania eğitmenleri de belirli periyotlarda son teknolojiler ve gelişmeler hakkında yurtdışında eğitim almaktadır." dedi.

Senyücel sözlerine şöyle devam etti "Doğuş Otomotiv Scania, Yetkili Satıcı ve Servis ekiplerine teknik ve ticari eğitimler vermekte olup Scania müşterilerine ise güvenli, verimli ve ekonomik araç kullanımı için ücretsiz sürüş eğitimleri sunmaktadır. Scania, bu eğitimler sayesinde yakıt tüketimi ve aracın yıpranma payının azaltılmasına katkıda bulunup firmaların işletim maliyetlerinin düşmesine de destek olmaya devam edecektir." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Otomotiv Türkiye Scania Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title