Haberler

Şanlıurfa: Yeşil Kart Alabilmek İçin Dilendiği İddiası

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, Zabıta Ekiplerince Dilenirken Yakalanan Yaşlı Bir Kadın, Yeşil Kart Alabilmek İçin Dilendiğini İddia Etti.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, zabıta ekiplerince dilenirken yakalanan yaşlı bir kadın, yeşil kart alabilmek için dilendiğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, denetim yapan Siverek Belediyesi zabıta ekipleri, Hürriyet Caddesi'nde eline boş bir yeşil kart dosyayı alıp vatandaşlardan para dilenen A.H.Ç.'yi yakaladı. Yakalanan A.H.Ç.'nin, esnaf ve vatandaşlardan, yeşil kart çıkaracağım ama param yok. Bazı evrak ve fotoğraflar için para gerekiyor bana yardım edin" diyerek para istediği öne sürüldü. A.H.Ç.'nin Diyarbakır'ın Çermik İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu, yapılan inceleme sonrasında memleketine geri gönderildiği bildirildi.

Siverek Zabıta Amiri Murat Eyleyen, vatandaşların bu konularda duyarlı davranıp, dilencilere para vermemelerini istedi. Eyleyen, gerçek mağdurlara, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan gerekli yardımın yapıldığını belirterek, bazı kişilerin vatandaşların duygularını istismar ettiğini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title