Haberler

Şanlıurfa Siverek'te Hizmet Evleri Açıldı

Siverek'te hizmet evleri açıldıŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde belediye tarafından Katırkuyu ve Eskihan mahallelerinde yaptırılan çok amaçlı hizmet evleri, törenle açıldı.

Siverek'te hizmet evleri açıldı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde belediye tarafından Katırkuyu ve Eskihan mahallelerinde yaptırılan çok amaçlı hizmet evleri, törenle açıldı.

Eskihan ve Katırkuyu mahallelerinde düzenlenen çok amaçlı hizmet evlerinin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, hizmet evlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bizim için akrabamız, yakınımızın olması fark etmez. Bizler bu hizmetleri Karakeçi, Kırvar, Bucak ve Karacadağ bölgesinde de yapıyoruz. Kısacası hizmeti götürdüğümüzde adil davranmaya çalışıyoruz. Temel hedefimiz görev süremizin sonuna kadar bu hizmetlere eksiksiz bir şekilde devam etmek ve büyük kısmını bitirmek. Çok amaçlı hizmet evlerimiz mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title