Haberler

Şehit Annesi "Güzel Gözlüm Böyle mi Gelecektin" Diye Ağıt Yaktı

Güncelleme:

Tunceli'de şehit olan Jandarma Er Özkan Özden'in cenazesi memleketi Samsun'a getirildiği esnada annesinin "Güzel gözlü oğlum. Böylemi gelecektin" şeklindeki ağıdı yürek dağladı.

Tunceli'de zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teraröistler tarafından tuzaklanan el yapımı bombanın infilak etmesiyle şehit olan üç askerden 21 yaşındaki Jandarma Er Özkan Özden'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'a getirildi. Şehit annesi Süriye Özkan, "Güzel gözlü oğlum. Böylemi gelecektin" diye ağıt yaktı. Baba Rasim Özkan ise komutana sarılıp "Hepsi vatan evladı" dedi.

"BÖYLE Mİ GELECEKTİN?"

Tunceli- Elazığ karayolu 25. kilometresindeki Göktepe Köyü mevkiinde PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı bombayı patlatması sonucu şehit olan 6 aylık Jandarma Er Özkan Özden'in cenazesi askeri uçakla memleketi Samsun'a getirildi. Samsun-Çarşamba Havalimanı'ndaki törende ayakta durmakta güçlük çeken iki çocuk annesi Süriye Özdan, "Güzel gözlü oğlum. Böylemi gelecektin" diye gözyaşı döktü. Şehidin babası Rasim Özden ile kısa süre önce askerden terhis olan ağabeyi Kenan Özden ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin teyzesi Gülser Toprak ise baygınlık geçirdi.

"HEPSİ BU VATANIN EVLADI"

Şehit Jandardma er Özkan Özden'in cenazesi cenaze aracına konularak daha sonra İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi Ayazpaşa Sokak üzerinde oturan halası Birsen Özden'in evinin önüne getirilerek helallik alındı. Evin önünde helallik alınması sırasında bir albaya sarılan şehit babası Rasim Özden, "Hepsi bu vatanın evladı" diyerek gözyaşı döktü.

VATANDAŞLAR AKIN ETTİ

Evin önünde helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi Kıranköy Mezarlığı'ndeki gasilhanenin morguna kaldırıldı. Evin önündeki törene Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehin Jandarma Er Özkan Özden'in cenazesi bugün Büyük Cami'de kılınacak ikindi namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprğa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Elazığ Samsun Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

title