Haberler

Samsun Genç Memur-Sen'den Öğrenci Başkanlarına Kahvaltı

Güncelleme:

Samsun'da Merkezde bulunan Liselerin Öğrenci Konseyleri Başkanlarına Samsun Genç Memur-Sen tarafından Samsun Öğretmenevinde kahvaltı verildi.

Kahvaltılı toplantı şeklinde olan buluşmada Samsun Merkezde bulunan liselerin öğrenci konsey başkanları lise öğrencilerinin sorunlarından ve bu sorunların nasıl çözülebileceğine dair önerilerini dile getirdiler.

Toplantıda dile getirilen bilgileri not alan Samsun Genç Memur-Sen il başkanı Ali SARIALİOĞLU sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını belirterek "Ayrıca merkezde bulunan liselerde üniversite tercihleri öncesi OMÜ öğrencileri ile buluşmalar organize ederek liseli kardeşlerimizin girmek istedikleri bölümlerde okuyan üniversite öğrencilerinden bilgi alıp bilinçli tercihler yapmalarına katkı sağlamak istiyoruz" dedi. Toplantıya katılan Memur-Sen Samsun il başkanı ve Eğitim Birsen il başkanı Nejdet GÜNEYSU liseli gençlerimizin doğru tercihler yapmaları ve sosyal hayata katılmaları için eğitim-kültür konularında ellerinde bulunan imkanları sonuna kadar kullanacaklarını belirtti. Toplantıya katılan Büro Memur-Sen il Başkanı Mustafa KARABİBER, Kültür Memur-Sen İl Başkanı Bayram UZUNER ve Birlik Habersen İl Başkanı Mustafa TOPRAK ellerindeki imkanlarla her zaman Samsun gençliğinin hizmetinde olduklarını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memur Sen Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title