Haberler

Şampiyonluk Kupası Sümer’in Oldu

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri arasında düzenlenen 2. Bilgi Evleri Futbol Turnuvası'nda kazanan taraf Sümer Bilgi Evi oldu.

2. Bilgi Evleri Arası Futbol Turnuvası'nın final maçı 15 Temmuz Cuma günü saat 10.00'da, Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde, Merkezefendi Bilgi Evi ile Sümer Bilgi Evi arasında oynandı. Yeşiltepe Bilgi Evi'ni eleyerek final oynamaya hak kazanan Merkezefendi ile yarı finalde Seyitnizam Bilgi Evi'ni eleyerek finale yükselen Sümer Bilgi Evleri arasında gerçekleşen karşılaşmada takımlar, muhteşem bir futbol oyunu sergiledi. Bilgi evlerine üye ilköğretim seviyesindeki erkek öğrencilerden oluşan takımların kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmada Sümer Bilgi Evi, Merkezefendi Bilgi Evi'ni 3-0 yenerek şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Bilgi İşlem Müdürü Tahsin Uysal, Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç, Beştelsiz Mahalle Muhtarı Âdem Yavuz, Zeytinburnu Eski Sağlık Grup Başkanı ve Beştelsiz Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Hasan Yıldırım ve Dr. Fevziye Palantöken'in izlediği karşılaşmada bilgi evi üyeleri ve velileri de tribünlerde her iki takıma tam destek verdi. Bilgi evleri üyeleri, hazırladıkları birbirinden renkli pankartlarla final maçına ayrı bir renk kattı.

Dostluk ve centilmenliğin de ön planda tutulduğu karşılaşmada, birinci olan Sümer Bilgi Evi takımı şampiyonluk kupasını ve birincilik madalyalarını Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy'dan alırken, ikinci olan Merkezefendi Bilgi Evi ikincilik madalyalarını Beştelsiz Mahalle Muhtarı Âdem Yavuz'dan, üçüncü olan Seyitnizam Bilgi Evi üçüncülük madalyalarını Zeytinburnu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Tahsin Uysal'dan aldı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri yaz etkinlikleri bünyesinde tamamlanan futbol turnuvasını, 18 Temmuz Pazartesi günü yapılacak olan 2. Bilgi Evleri Arası Bayanlar Voleybol Turnuvası takip edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title