Haberler

Samanyolu TV'nin Yeni Günlük Dizisi Başlıyor

Dikkat çeken hikayesi ve genç oyuncu kadrosuyla yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden Çınarın Gölgesinde, bu akşam günü başlıyor.

Çekimleri 5 bin metrekarelik dev bir platoda gerçekleştirilen ve yarım milyon dolarlık bir harcama yapılan yeni günlük dizi Çınarın Gölgesinde izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Pelin Bölükbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Ali Alper Türkan, Sevinç Erol, Esra Yıldıran, Ayşegül Aslan ve Emre Çaltılı gibi oyuncuların yer aldığı yeni günlük dizi 20 yıllık bir esaretten sonra kaybettiklerini yeniden kazanmaya çalışan bir annenin hikayesini konu alıyor.

Dizinin heyecanla beklenen ilk bölümünde; uğradığı iftira sonucu müebbet hapse çarptırılan Çınar, 20 yıllık bir esarettin ardından gelen sürpriz bir kararla tahliye olur. Tam da her şey bitti derken hayata yeniden başlayabilmenin mutluluğunu yaşayan Çınar'ın bu tahliyesi yıllardır saklanan gerçeklerin ortaya çıkmasından endişelenen eltisi Zuhal'i ve onun kocası Turgut'u tedirgin eder. Oynadıkları oyunun ortaya çıkması geçmişte yaşananların tek tanığı olan Halil'in elindedir ve bu durum Zuhal ile Turgut'u acımasız planlar yapmaya iter. Çalınan yirmi yılına karşılık artık hayattan alacaklı olan Çınar ise kendisini öldü bilen çocuklarının karşısına çıkmak için geri döner. Ancak döndüğünde hiç bir şeyin artık eskisi gibi olmadığını görür.

Yönetmenliğini Ahu Atılgan ve İlyas Yavuz'un, yapımcılığını Mustafa Bilgiç'in üstlendiği, senaryosunu ise Küçük Gelin ve İki Dünya Arasında dizileriyle tanınan Erkan Çıplak'ın yazdığı Çınarın Gölgesinde, ilk bölümüyle, bu akşam saat 19.00'da Samanyolu TV'de.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Güncel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title