Haberler

Salihlili Kadınlar Manisa'yı Çok Sevdi

Güncelleme:

Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Salihlili kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Salihlili kadınlar Manisa'da ağırlandı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kadınların gezisine eşlik etti ve yakın zamanda Salihli'yi ziyaret edeceğini söyledi. Başkan Ergün'ü ilçelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirten kadınlar da proje kapsamında Manisa'yı gezme fırsatı bulduklarını söyleyerek, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Salihlili kadınların Manisa turundaki ilk durağı Manisa Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Kadınlara Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz, Kadın Meclisi Üyelerinden Yazgül Gültekin ve Şükran Kaya eşlik etti. Atatürk Gençlik Merkezi'nin gezilmesinin ardından kadınların ikinci durağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu oldu. Kadınlar, sabahki gezilerini Mevlevihane ve Ağlayan Kaya'yı gezerek tamamladı.

Kadınlardan Başkan'a Teşekkür

Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlanan kadınlar sırasıyla Sultan Cami, Muradiye Cami, Saruhan Bey Türbesi'ni gezip, Sultan Kafe'de verilen çay molasında Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya geldi. Başkan Ergün'e büyük ilgi gösteren kadınlar, kente kazandırdığı önemli hizmetler nedeniyle kendisine teşekkürlerini sundular. Başkan Cengiz Ergün, Salihlili kadınları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'ne katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah sizler de geziden mutlu olmuşsunuzdur. Kent Konseyi Kadın Meclisimiz hiçbir siyasi ayrımcılık yapmadan her görüşten kadınımıza projemizde yer verdi ve bu projenin başarıya ulaşması için ellerinden geleni yaptı. Bu anlamda da onları kutluyorum. Amacımız sadece yaptığımız işlerin ve kentimize kazandırdığımız hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından görülmesini sağlamaktır. Yakın bir zaman içerisinde Salihli'ye gideceğim. Köylerimizde konuşmalar yaparak sizlerle yeniden bir araya geleceğim. Sağlıkcakla kalın, her şey gönlünüzce olsun" diye konuştu. Salihlili kadınlar da Başkan Ergün'ü ilçelerinde ve köylerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Salihlili kadınlar verilen çay molasının sonrasında Manisa Belediyesi Kent Konseyi tarafından güzel bir şekilde ağırlandıklarını ifade ederek Manisa'dan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Cengiz Ergün Salihli Güncel Haberler

title