Haberler

Sakarya'dan kısa kısa

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na otobüs seferleri düzenlemeye 18 Eylül'de başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na otobüs seferleri düzenlemeye 18 Eylül'de başlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, BELPAŞ bünyesinde gerçekleştirilecek otobüs seferlerinin konforlu ve son model 'HAVASAK' otobüsleri ile yapılacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Ekrem Yüce, ilk etapta gün boyunca toplam 9 geliş ve 9 gidiş olacağını, ileriki süreçte sefer sayılarını arttıracaklarını bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden kalkış yapacak araçların son durakları Sabiha Gökçen Havalimanı olacak. Şehir genelinde Kent Meydanı, terminal, kampüs, Mavi Durak, Çark Caddesi, Şal Sokak ve Erenler Patates Hali ile Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere toplam 8 şubede bilet kesim noktaları olacak. Online bilet satışları ise 0850 480 34 54 numarası ya da havasak.com.tr ile belpas.com.tr adresinden yapılacak.

Belediyeden dolandırıcılık uyarısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, üst yönetim personelin isimleri kullanılarak vatandaşlardan yardım talebinde bulunulduğu bilgisinin ulaştığını, konunun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilip yasal süreç başlatıldığı aktarıldı.

Belediye açıklamasında, "Büyükşehir Belediyesi veya kurumumuzun herhangi bir bürokratı adına talepte bulunulması söz konusu değildir. Bu şekildeki dolandırıcılık eylemlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını talep ediyor, benzer durumlarla karşılaşılması halinde konunun Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi gerektiğini kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yüce ve Tever, Adapazarı İlçe Teşkilatı toplantısına katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı'nın kongre sonrası gerçekleştirdiği ilk toplantıya katıldı.

Buluşmada Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enver Tok ile teşkilat üyeleri yer aldı.

Başkan Yüce, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında destek olacaklarını ifade etti.

Tever ve Işıksu da yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaynak: AA / Güncel

Sabiha Gökçen Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title