Haberler

Sağanak, Bartın-Kastamonu Karayolunu Ulaşıma Kapattı

Bartın'da 2 gündür etkili olan sağanağın ardından Bartın-Kastamonu karayolu, suların yükselmesi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Bartın'da 2 gündür etkili olan sağanağın ardından Bartın- Kastamonu karayolu, suların yükselmesi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Alınan bilgiye göre, geçen yıl ağustos ayında yaşanan sel felaketi sonrası Kurucaşile ilçesine bağlı Karaman köyünde köprünün yıkılmasının ardından ulaşımın sağlandığı servis yolunda, sel sularının yükselmesi nedeniyle araç geçişleri yapılamıyor.

Kurucaşile ilçesi ve Kastamonu'ya ulaşımın sağlanamadığı yolda, uzun araç kuyruklarının oluştuğu görüldü.

Karayolları, İl Özel İdaresi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince muhtemel olumsuzluklara karşı bölgede tedbir alınırken, ulaşımın sağlanabilmesi için sel suyunun çekilmesi bekleniyor.

- "Su akıntısının sağlanabilmesi için iş makineleri çalışma yürütüyor"

Bartın Valisi Nusret Dirim, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl sel afetinde yıkılan köprü inşaatının devam ettiği yolda su debisinin yüksek olduğunu ve geçici olarak yapılan menfez ve servis yolunun su altında kaldığını söyledi.

Belli bir noktadan bölgeye araç geçişine izin verilmediğini ifade eden Dirim, şöyle konuştu:

"Şu an itibarıyla Bartın-Kurucaşile karayolu ulaşıma kapandı. Söz konusu servis yolunda su akıntısının sağlanabilmesi için iş makineleri çalışma yürütüyor. Tabii, su debisinin de düşmesi bekleniyor. Çünkü menfezin kapasitesi debiyi taşımaya yetmiyor. Bunun yanında Kurucaşile ilçesi ile Arıt bölgesinde heyelan yaşanan noktalar var, buralarda da gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Şu ana kadar insan yaşamını etkileyecek ciddi bir durumla karşılaşmadık ama yağış devam ediyor ve bölgedeki suların debisi de yükseliyor."

Öte yandan ilçeye bağlı Kanatlı köyünde de dere sularının yükselmesi nedeniyle suyla kaplanan karayolunda küçük araç geçişine izin verilmiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kurucaşile Kastamonu Karaman Bartın Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title