Haberler

Sabri Sarıoğlu'nun Eşi Pilot Oluyor

Güncelleme:

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Yılmaz Sarıoğlu, pilotluk eğitimi alıyor.

Galatasaray futbol takımının kaptanı, Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Yılmaz Sarıoğlu pilotluk olmak için AFA'da eğitim alıyor. Pilotluk eğitimi alan Yağmur Yılmaz Sarıoğlu, "Uçuş yapmam, anne ve babamın yanı sıra eşimi de endişelendiriyor" dedi.

GECE YARISI UÇUŞLARA GİDİYOR

Sabri Sarıoğlu ile evlendikten sonra hususi pilot sertifikası (PPL) alan Yağmur Yılmaz Sarıoğlu, Atlasjet Havayolları'nın Florya'daki iş garantili uçuş okulu Atlantik Uçuş Akademisi'nde (AFA), profesyonel pilot lisansı (CPL) almak için yoğun mesai harcıyor. Sarıoğlu, bir yandan 2 yaşındaki oğlu Sarp ile ilgilenirken bir yandan da gece yarısı uçuşlara gidiyor.

"MEZUN OLMAMA 15 AY KALDI"

Sarıoğlu, uçuşlarda 'akıl ve beden koordinasyonunun çok dikkatli ve sıfır hatasız çalıştığını' belirterek "Kaptan koltuğunda çabuk karar vermek ve aynı zamanda uygulamak gerekiyor. Gökyüzünde uçmanın verdiği özgürlük hissi, insan ruhunu besleyen muazzam bir duygu... Üzerinde uçtuğunuz alana kuşbakışı hakimiyet kurmak da, benim gibi detaycı insanlar için vazgeçilmez. Mezun olmama 15 ay kaldı. Sonra da hayalini kurduğum profesyonel anlamda sektöre girmek istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Atlas Jet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title