Haberler

Robotları "Dalton"La Kazandıkları En İyi Çaylak Takıma Verilen Şampiyonluk Ödülüyle Döndüler

İlk sezon (çaylak)- takıma verilen şampiyonluk ödülü RokkieAll Star ile ülkemize döndük. Bu ödülü kazanmamız bize bir sonraki aşama olan St. Louis 'e gitme şansı kazandırdı.

İlk sezon (çaylak)- takıma verilen şampiyonluk ödülü RokkieAll Star ile ülkemize döndük. Bu ödülü kazanmamız bize bir sonraki aşama olan St. Louis 'e gitme şansı kazandırdı. Burada dünya şampiyonasına ( WORLD CHAMPION SHIP) katılıyor olacağız. Parlak ve teknolojik neslin önünü açmak gelecekteki Türkiye için çok doğru bir karar olacak. San Antonio ya gidişimizi tamamen kendi bulduğumuz sponsorlardan karşılamıştık fakat bir sonraki aşamada çokça desteğe ihtiyacımız olacak. Bizlere dönemlik veya isteğe bağlı sürekli sponsorluk yaparak destek olabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyoruz."

NASA ORNAZİSAYONA SPONSOR.

Eda Özkabaş, 9 lise öğrencisinden oluşan ekibin FIRST vakfının düzenlediği, NASA ve diğer bir çok kuruluşun sponsor olduğu STEM eğitiminin en önemli parçalarından ; Robotik ve Kodlama eğitimini uygulamalı olarak kullanılan bir yarışmaya katıldıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Ünlü çizgi film Red Kid'in kahramanlarından Daltonlar'dan esinlenerek adını verdiğimiz robotumuz top atma, top toplama, engelleri aşma ve tırmanma konusunda bütün gereken görevleri yapabilmekte. Aynı zamanda bu yarışmada robotla birlikte yapılan iş planları sayesinde her insanın bireysel zekası ve sosyal zekası da gelişmekte. FRC (FIRST RoboticCompetition)'ye katıldıktan sonra aldığımız Rokkie All Star ödülü sayesinde Dünya Şampiyonasına katılma hakkı kazandık. Dünya çapında yetişen birçok genç mühendise burs vermek için Amerika'nın saygın üniversiteleri bu yarışmada bulunmakta. Parlak ve teknolojik neslin önünü açmak gelecekteki Türkiye için çok doğru bir karar olacak"

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

San Antonio Türkiye Star Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (1)

tokatlı onur=:

Verilen Şampiyonluk Ödülüyle Döndüler İFADESİ BU İŞİN İYİ İLE TAMAMLANMIŞ OLMASINA KANIT TEBRİKLERS

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title