Haberler

Restoranda Öldürüldü

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ndeki bir içkili restoranda yan bakma konusunda çıkan tartışmada 18 yaşındaki Furkan Karataş tabancayla öldürüldü.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ndeki bir içkili restoranda yan bakma konusunda çıkan tartışmada 18 yaşındaki Furkan Karataş tabancayla öldürüldü. Polis, olayın şüphelisi olarak cezaevinden bayram iznine çıkan 51 yaşındaki Ali A. ile oğlu 17 yaşındaki B.A.'yı gözaltına aldı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Durak Mahallesi Uzunçarşı Caddesi'ndeki içkili bir restoranda meydana geldi. Bir suçtan dolayı Kütahya Açık Cezaevi'nde hükümlü olarak kalan ve bayram iznine çıkan Ali A., oğlu B.A. restoranda içki içerken iddialara göre başka masada oturan Furkan Karataş ile 'Yan bakma' konusunda tartıştı. Tartışma ardından çıkan arbede sırasında Furkan Karataş, tabancayla açılan ateş sonucunda ağır yaralandı, Ali A. ile oğlu B.A. kaçtı. Bir kargo şirketinde dağıtım elemanı olarak çalışan Furkan Karataş, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kaçan Ali A. ile oğlu B.A. kısa sürede gözaltına alındı. Ölen Furkan Karataş ile daha önce bir kavga olayında dolayı aralarında husumet bulunduğu belirtilen B.A., polislere Karataş'ı kendisinin öldürdüğünü, kaçarken tabancayı bilmediği bir yere attığını öne sürdü. Yetkililer soruşturmanın sürdüğünü açıkladı. - Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tavşanlı Karataş Kütahya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ahmet bir:

bu tiple barlara pavyonlaramı gidilir

2
3
yanıtYanıtla
volkan:

kendini kabadayı zanneden ve kortuğu için silah taşıyan magandalardan biri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title