Haberler

Rahim Emli Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi NİĞDE ÇAMARDI belediye başkan adayı olan Rahim Emli isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi NİĞDE ÇAMARDI belediye başkan adayı olan Rahim Emli isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. NİĞDE ÇAMARDI ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Rahim Emli isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi NİĞDE ÇAMARDI adayı Rahim Emli kimdir? Saadet Partisi NİĞDE ÇAMARDI adayı Rahim Emli yüzde kaç oy aldı?

Rahim Emli Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi NİĞDE ÇAMARDI belediye başkan adayı olarak gösterilen Rahim Emli ÇAMARDI ilçesinde % 0,49 oranında oy almıştır. ÇAMARDI ilçesinde % 0,49 oranında oy olan Rahim Emli adlı Saadet Partisi adayı toplamda 12 adet oy sayısına ulaştı.

Rahim Emli Kimdir?

Rahim Emli seçim sonuçları

Aslen Niğdeli olan Rahim Emli, Adana'da yaşıyor. Emli, evlidir.
Rahim Emli, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Saadet Partisi Niğde Çamardı Belediye Başkan Adayı oldu.

NİĞDE ÇAMARDI ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title