Haberler

Polis, İlişkisi Olan Kadını ve Annesini Öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da, polis memuru 41 yaşındaki Abbas Usta, birlikte olduğu 42 yaşındaki Sevda Uysal ile annesi 75 yaşındaki Ayşe Şahin'i tabanca ile öldürdü.

Bursa'da, polis vahşeti yaşandı. 41 yaşındaki Abbas Usta isimli polis, birlikte olduğu 42 yaşındaki Sevda Uysal ile annesi 75 yaşındaki Ayşe Şahin'i tabanca ile öldürdü. Cinayet sonrası Usta, silahıyla teslim oldu.

KURŞUN YAĞDIRDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Abbas Usta, eşinden boşandıktan sonra iddiaya göre eşinden ayrı yaşayan ve boşanma davası açan Sevda Uysal ile ilişki kurdu. Bir süredir Bursa Valiliği binasında görevli olan polis Abbas Usta, bugün Sevda Uysal'ın merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi 6'ncı Çelik Sokak'ta bulunan sigara ve nargile için tütün ürünleri sattığı işyerine geldi.

İşyerinde Sevda Uysal ve annesi Ayşe Şahin ile tartışan polis Abbas Usta, iddiaya göre küfürleşmenin ardından silahını çıkartarak anne ve kızı kurşun yağmuruna tuttu. Sevda Uysal ve Ayşe Şahin olay yerinde yaşamını yitirirken, cinayet sonrası 155 Polis İmdat'ı arayan Usta, gelen ekiplere teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ayşe Şahin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

DadaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede kadınlar üniforma hastası. Askere, polise verir sonra da boooyle canından olur.

25
10
yanıtYanıtla
gerdan12:

doğuda olsaydı hepiniz burda ırkçılık yapardınız iffetler

15
14
yanıtYanıtla
çetin kaya:

ceza evinde rahat eder artık

22
5
yanıtYanıtla
i:

helal olsun polıse helal olsun dogru olanı yapmş rahat durmuyorlar kadın mılletı kardeşim rahat dursun ızzetıne namusuna sahıp cıkmassa olcagı bu tebrık ederım dogru olanı yapmış

3
23
yanıtYanıtla
zafer:

bunlar hep bursanın yeni emniyet müdürü yüzünden geldiğinden beri memura zulmediyo. . . örnek çalışma sistemini bozorak bir gün bile izin yaptırmadan sürekli 365 gün işte olmasını sağlıyo. memura fuzuli bir sürü görev yazdırıyo sonra al sana cinnet . . . .

4
15
yanıtYanıtla
El TurkoMobil-IOS:

İyi yapmış.

4
12
yanıtYanıtla
Raşit ençMobil-IOS:

Polis vahseti nedir ???? Yazık bu şekilde haber gercekten ayıp ...

9
6
yanıtYanıtla
Baba turko:

Türkiye cumhuriyetinde polisin nasıl bir yeri vardır herkes iyi bilir bunlardan peygamber bile olsa kimse inanmaz gerisi traşşşş. . .

8
7
yanıtYanıtla
Recber AzizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Iste trolar kürd lerede bir kücük kusur buldumu hawliyurlar namus ve zihnyetinze tükürim biji kurdistan

5
9
yanıtYanıtla
doğrusu:

nasıl polıs olarak almışlar polıs bılgılı saygılı ahlaklı ve yol gosterıcı ornek davranış sergıleyen olmalı

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title