Haberler

Philips Çalışanlarından Örnek Davranış

Philips'in Tüm Türkiye Çapında Satış ve Pazarlama Aktivitelerinde Görev Alan 400 Saha Satış Elemanı, Antalya'da Her Yıl Gerçekleştirdikleri Motivasyon Toplantılarının Ardından Eğlence Düzenlemek Yerine Bir İlköğretim Okulunu Baştan Aşağı Yenilemeye Karar Verdi.

Antalya'da her yıl düzenli olarak eğitim ve motivasyon amaçlı toplantılar düzenleyen Philips saha çalışanları, bu yılki toplantılarının ardından her zamankinden farklı bir aktivite gerçekleştirmeye karar verdiler.

Toplumsal sorumluluk anlayışı çerçevesinde yararlı bir işe imza atmak isteyen çalışanlarca gerçekleştirilen ve tamamen gönüllülük anlayışı ile düzenlenen bu etkinlikte bir ilköğretim okulu kara tahtasından sıralarına, tebeşirinden masalarına kadar baştan aşağı yenilendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordinasyon ve işbirliği içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte Antalya'nın Serik ilçesi, Pınarcık Köyü'nde yer alan Mustafa Nazmi Güven İlköğretim Okulu'nun tüm ihtiyaçları Philips tarafından karşılandı.

Okulun toplam beş dersliğinde yer alan sıra, sandalye, tahta, harita ve diğer tüm ihtiyaçları karşılanırken, okulun bahçesi de çalışanlarca ağaçlandırıldı. Ayrıca bütün sınıflar, öğretmenler odası ve koridorlar yine çalışanlar tarafından boyandı.

Eğitime destek vererek farklı bir aktiviteye imza atan çalışanlar, öğrencilerin eğitimlerini keyifle sürdürecekleri bir ortama sahip olmaları için okula bir kütüphane ve basket potaları da hediye ettiler.

Yenilenme çalışmalarının ardından okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Philips çalışanları okulun öğrenci ve öğretmenleri ile buluştu.

Serik İlçesi Milli Eğitim Müdürü Feyzullah Korkut'un ve okul müdürünün katılımıyla gerçekleştirilen törende çalışanlara katkılarından dolayı teşekkür edildi, katkılarından dolayı bir de teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title