Haberler

Paralel Yapı" Operasyonu

Mersin'deki "paralel yapı" operasyonu- Soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski emniyet mensupları, dava dosyasına ulaşamadıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunduMERSİN (AA) - Yasa dışı dinlemelerle ilgili yürütülen "paralel yapı" operasyonu kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski emniyet mensupları, dava dosyasına ulaşamadıkları ve bu nedenle savunma haklarının engellendiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Mersin'deki "paralel yapı" operasyonu- Soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski emniyet mensupları, dava dosyasına ulaşamadıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulunduMERSİN (AA) - Yasa dışı dinlemelerle ilgili yürütülen "paralel yapı" operasyonu kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski emniyet mensupları, dava dosyasına ulaşamadıkları ve bu nedenle savunma haklarının engellendiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.Eski Mersin İstihbarat Şube Müdürü Ali İhsan Kaya, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine yönelik bir algı ve iftira operasyonunda bulunulduğunu iddia etti.İlgileri olmayan dosyalarla ilişkilendirilmeye çalışıldıklarını savunan Kaya, ileride bununla ilgili kendilerine yönelik yine bir operasyon yapılacağını öne sürdü. Eski emniyet mensuplarının avukatı Musa Bire de dava dosyasına ulaşamadıklarını ve bu nedenle savunma haklarının engellendiğini iddia etti.Açıklamanın ardından eski emniyet mensupları suç duyurusunda bulunmak üzere adliye binasına girdi. ....

Kaynak: AA / Güncel

İhsan Kaya Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title