Haberler

Özürlülerden Gökçek'e Şükran Plaketi

Türkiye Sakatlar Derneği Ankara Şubesi, Başkent Engelliler Spor Kulübü ve Elmadağ Derneği Özürlüler Derneği Başkan ve Yöneticileri,büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'i Ziyaret Ederek, Özürlülere Verdiği Hizmet Nedeniyle Şükran Plaketi Sundu.

Türkiye Sakatlar Derneği Ankara Şubesi Başkanı Uğur Taşkıran, Başkent Engelliler Spor Kulübü Başkanı Orhan Tanrıkul ve Elmadağ Derneği Özürlüler Derneği Başkanı Havva Tirayaki,Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret ederek, özürlülere verdiği hizmet nedeniyle şükran plaketi verdi.

Kabulde konuşan Gökçek özellikle Aile Yaşam Merkezi ile Sincan Gençlik Lokalinde özürlü vatandaşlara yönelik faaliyetlerin çok üst düzeyde olduğunu ve Sincan Engelliler Merkezinde hizmetin evlere kadar götürüldüğüne dikkat çekti.

Engelli vatandaşların hayatlarını kazanabilmek için çeşitli taleplerde bulunduklarını ifade eden Gökçek iki büyük organizasyonla Büyükşehir belediyesi'nin engelli vatandaşlara Bahçelievler pazarında kapalı bir alan verilerek iş imkanı sağlandığını ve simit tezgahlarını engelli vatandaşlara tahsis ederek yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Gökçek plakete teşekkür ederken "Sizden hayata daha çok bağlanmanızı istiyorum" dedi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title