Haberler

Bomba Sanılan Ayakkabıları Son Anda Kurtardı

Güncelleme:

Adana'da, kızının mezuniyet töreni için aldığı iki çift ayakkabıyı bankta unutan kadın kutuların bomba sanılıp patlatılmak istendiğini görünce ağladı.

Bu ilginç olay, Adana 'nın Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre vatandaşlar Sanatçılar Parkı'nda bankta iki poşet içinde kutu gördü.

BANKTA İKİ ŞÜPHELİ POŞET VAR

Bir süre kimse kutuları gelip almayınca vatandaşlar 155'i arayıp "Sanatçılar Parkı'nda bankta şüpheli iki poşet var" diyerek ihbarda bulundu. Bunun üzerine polis merkezi ekipleri hemen olay yerine giderek şüpheli çantaların etrafına güvenlik şeridi çekip bomba imha uzmanlarına haber verdi.

TELAŞLA POLİSE YAKLAŞTI VE AĞLADI

Polis bomba imha uzmanlarını beklerken bir kadın telaşla gelerek poşetlerin kedisine ait olduğunu içinde de biri beyaz diğeri de sandalet iki ayakkabının olduğunu söyledi. Bunun üzerine polis poşete bakıp kadını çağırdı. İsminin Fatma Girgin olduğu belirlenen kadın kadın, polis nezaretinde çantaların yanına gelerek "İşte bunlar benim aldığım çanta, kızımın mezuniyeti vardı üzülmesin diye ona ayakkabı almıştım, diğer kızım da hasta film çektirmiştim onun sonuçlarını almaya gidecektim. Buraya geldim biraz oturdum poşetleri burada unutmuşum. Bunları alamamış olsaydım kızım mezuniyetine gidemeyecekti. Ben dolmuşta giderken poşetlerin yanımda olmadığını görünce geri döndüm. İyi ki dönmüşüm, yoksa kızımın en güzel günü benim yüzümden harap olacaktı" diye ağladı.

Kadını, polis su vererek sakinleştirmeye çalıştı. Kadın daha sonra banka oturup ağlayarak sakinleşmeye çalıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

cc:

polislerimizin eğitilmesi gerekiyor ... bir kadın geliyor gülerek kendini ifade ediyor sonra hep birlikte kameraman ve 2 polis ile birlikte çantanın yanına gidiyorlar ... ya gerçekten bomba olsaydı ??? madem önlem aldın o kadar bomba uzmanı gelir fünye ile patlatır kadında unutkanlığın cezasını öder ... insanlara yaşatılan korkunn bedeli olurdu en azından ...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title