Haberler

Otomobilin Bagajından 20 Kilo Eroin Çıktı

Güncelleme:

Samsun'da bir otomobilde özel eğitimli köpek 'Ece' ile birlikte arama yapan polis, bagajda gizlenmiş 20 kilo 606 gram eroin ele geçirdi.

Hakan ÇELİKBAŞSAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da bir otomobilde özel eğitimli köpek 'Ece' ile birlikte arama yapan polis, bagajda gizlenmiş 20 kilo 606 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili 31 yaşındaki Gülhan A. isimli kadınla, sürücü 45 yaşındaki Teyfik A. gözaltına alındı. Teyfik A.'nın üzerinde sahte kimlikle sürücü belgesi de ele geçti.

Olay dün akşam meydana geldi. İddiaya göre Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yol uygulaması yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ordu yönünden gelen 34 AB 7383 plakalı otomobili durdurup arama yapmak istedi. Otomobilden inen Gülhan A. ve sürücü Teyfik A. sorulara çelişkili ifade verince polis durumdan şüphelenip otomobilde narkotik polis köpeği 'Ece' ile birlikte arama yaptı. Otomobili didik didik arayan 'Ece', bagaj kısmının kenarlarına gizlenmiş 25 paket halinde 20 kilo 606 gram eron bulunca iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgulaması sırasında Van'dan İstanbul'a gittikleri belirlendi.

Polise ifade veren Teyfik A. suçlamayı kabul etmedi. Diğer şüpheli Gülhan A. ise, Teyfik arkadaşım olur. Beni Van'a çağırdı. Ben uçakla İstanbul'dan Van'a gittim, o da otobüsle geldi. Daha sonra bir otomobille yola çıktık. Bir süre sonra otomobili yolda değiştirip başka bir otomobile bindik. Uyuşturucudan haberim yok dedi.

Öte yandan Teyfik A.'nın yapılan üst aramasında kardeşinin adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı ile M.E. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekkeköy Samsun Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title