Haberler

Otizmli çocuklar, off-road ile eğlendi

Güncelleme:

Otizmli çocuklar, off-road ile eğlendiAkdeniz Otizm Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, otizmli yüzlerce çocuk off-road araçlarıyla tura çıkarak farklı bir deneyim yaşadı.

Otizmli çocuklar, off-road ile eğlendi

Akdeniz Otizm Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, otizmli yüzlerce çocuk off-road araçlarıyla tura çıkarak farklı bir deneyim yaşadı.

Akdeniz Otizm Spor Kulübü, Antalya Kamp ve Off-Road Kulübü, Gerçekleşen Hayaller sosyal medya ekibi ve Konyaaltı Belediyesi'nin desteğiyle Boğaçayı'nda düzenlenen etkinliğe, yüzlerce otizmli çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Etkinlikte yaklaşık 40 off-road aracına binen çocuklar, parkurda tura çıkarıldı. Keyifli dakikalar yaşayan çocuklar, turla farklı bir deneyim yaşadı.

Akdeniz Otizm Spor Kulübü Başkanı Demet Çileli, "Çocuklarımızı mutlu edebilmek için bugün buradayız. Hem çocuklarımıza hem de ailelerine psikolojik destek sağlamak için Antalya'da böyle etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Toplumun her alanında var olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Bunları duygusal bir şekilde değil, gülerek ve eğlenerek yapıyoruz" dedi.

Gerçekleşen Hayaller sosyal medya ekibinden Çağrı Yağmur, "Burada amacımız otizmli çocuklarımız ve onların ailelerinin güzel vakit geçirmesi, hatıralarında güzel yer edinmesi. Çünkü otizmli çocuklar ve aileler için moral çok önemli. Toplumda pek çok alanda dezavantajlı durumdalar. Bizler de araçlarımızla sürekli geziyoruz, bunu da topluma faydalı bir organizasyona dönüştürmek istedik. İnşallah çocukların yüzünde bir tebessüm bırakabiliriz" diye konuştu.

Etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Antalya Kamp ve Off-Road Kulübü Başkanı Burak Özcan, otizmli çocuklara kendilerinden bir hatıra bırakmak istediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Antalya Otizm Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title