Haberler

Osmangazi'de Ramazan Bir Başka Güzel

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında düzenleyeceği birbirinden güzel etkinliklerle, Bursalıları birlik ve beraberlik çatısı altında buluşturacak.

Bereketi, hoşgörüyü, sevgiyi ve yardımlaşmayı simgeleyen "11 Ayın Sultanı Ramazan" Osmangazi'de bu yıl da adına yakışır güzellikte yaşanacak. Osmangazi Belediyesi tarafından ilçenin 16 mahallesinde düzenlenecek olan Ramazan programlarında vatandaşlar, Karagöz-Hacivat gösterisinden fasıla, leblebici şovdan, ilizyon gösterisine kadar birçok etkinlik ile hep birlikte hoşça vakit geçirecek.

Eski Ramazanların ruhunu yeniden yaşatan etkinlikler; Hamitler, Gündoğdu, Yenikaraman, Mehmetakif, Başaran, Kocanaip, Hüdavendigar, Yunuseli, Zafer, Hamitler, İsmetiye, Ovaakça, Akpınar, Yenibağlar, Hürriyet mahalleleri ile Zafer Plaza Meydanı'nda iftardan sonra Osmangazililerle buluşacak.

Ayrıca, Ramazan ayı boyunca Soğanlı Kültür Merkezi, Elmasbahçeler Aşevi, Eskici Mehmed Dede Aşevi ve Sakarya Mahallesi Kimsesizler Evi'nde yaklaşık 75 bin kişiye iftar yemeği verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi 11 Ayın Sultanı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title