Haberler

Hulusi Akar'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti: Evlatlarımızın Kanı Yerde Kalmayacak

Güncelleme:

Şehit er Emre Karagöz'ün evini ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Evlatlarımızın hiçbirinin kanı yerde kalmadı, kalmayacaktır." dedi. Akar'ın ziyarette oldukça üzgün olduğu görüldü.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Karagöz'ün Ankara'nın Sincan İlçesi'ndeki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

"TÜRKİYEMİZİN BİRLİĞİ İÇİN HEP BERABER ÇALIŞIYORUZ"

Orgeneral Hulusi Akar, yaptığı konuşmada askerin, polisin, güvenlik güçlerinin ve korucuların Türkiye'nin birlik ve beraberliğini korumak için gece gündüz çalıştıkları belirterek, "Türkiyemizin bütünlüğü, birliği için hep beraber çalışıyoruz. Doğu'da Güney Doğu'da, sınır ötesinde gece gündüz demeden askerlerimiz, polisimiz, korucularımız büyük bir fedakarlıkla ülkemizin beraberliği ve bütünlüğü için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

"MÜCADELEMİZ EN SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR DEVAM EDECEKTİR"

"Şehitlerin kanı yerde kalmadı, kalmayacaktır" diyen Akar, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelenin süreceği mesajını verdi.

Akar, "Emre başta olmak üzere şehit kardeşlerimizin, evlatlarımızın hiçbirinin kanı yerde kalmadı, kalmayacaktır. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu acılara dayanacağız. Bu acılarım acı bölümünü unutup, şeref bölümünü alacağız" diye konuştu.

OLDUKÇA ÜZGÜN OLDUĞU GÖRÜLDÜ

Üzüntüsü yüzüne yansıyan Orgeneral Akar'a ziyarette, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Recep Bülent Bostanoğlu eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hulusi Akar Şemdinli Hakkari PKK Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

title