Haberler

'Kocanı Nasıl Öldürürsün' Başlıklı Yazı Kaleme Alan Ünlü Yazar Nancy Crampton Brophy, Kocasını Öldürdü

Güncelleme:

Kişisel blog sitesinde, 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı bir yazı kaleme alan yazar Nancy Crampton Brophy, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Blog sitesinde, 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı yazı kaleme alan ünlü yazar Nancy Crampton Brophy, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

ABD'li yazar Crampton Brophy'nin, kocası Daniel Brophy'nin cinayeti ve yasadışı silah kullandığı gerekçesiyle tutuklandığı ifade edildi.

YAZARIN KOCASI, RESTORANDA ÖLÜ BULUNMUŞTU

ABD'nin Oregon eyaletinde, 2 Haziran'da, 63 yaşındaki aşçı Daniel Brophy'nin, "Oregon Culinary Institute" restoranında ölü bulunduğu belirtildi.

Önce kitabını yazdı sonra kocasını öldürdü

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE YAZIYI SİLMİŞ

Washington Post'un haberine göre; Crompton Brophy'nin 2011 yılında, "Kocanı Nasıl Ödürürsün"adlı bir blog yazısı kaleme aldığı ve gelen tepkiler üzerine yazıyı sildiği ifade edildi.

Cinayet hakkında çok zaman harcadığını söyleyen 68 yaşındaki yazarın, "The Wrong Husband" adlı romanında, sahte bir ölümle kocasını terk eden bir kadını anlattığı ifade edildi. Crompton Brophy'nin, "The Wrong Cop" adlı romanında ise evliliğinin her günü kocasını öldürme hayalini kuran bir kadını anlattığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500

Yorumlar (11)

Şenay:

Kocası öldüğü için sevinen kadınlar var...ben biliyorum..

12
1
yanıtYanıtla
alper:

evet tipin de hayır yok bir de yaşlısın utanmadın mı bu halinle öldürmeye kocan sana ne yaptı dilerim sen de hapiste ölürsün hesabını öteki tarafta verirsin artık

8
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Tipinde hayır yok...

4
2
yanıtYanıtla
Zafer:

Korku filmlerindeki karakterler gibisin adam senle evlenmekle sonunu hazırlamış zaten

6
0
yanıtYanıtla
baba:

kocanin ust kafayi etkisiz hale getirecegine alt kafayi etkisiz yap adam rahatlasin mutlu ol git ne gerek cinayete

4
2
yanıtYanıtla
180derece:

Şimdi sen İyi mi yaptın kötü mü yaptın diye biz de sabahlara kadar kafayı yiyeceğiz. Basit problem devri geçti arkadaşlar..ikikereiki yi özledim be..

3
1
yanıtYanıtla
Degenek:

Fotoğraf kocasının resmi herhalde..

3
0
yanıtYanıtla
Gaffur:

Şu testisi su yolunda

2
0
yanıtYanıtla
erkegin degeri:

bir kadinin erkegi olurse ortada kalir cocuklari bakmaz

0
2
yanıtYanıtla
büşra:

erkege siddetede karsiyim

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title