Haberler

Ölen Oğlunun Kanını Yüzüne Sürerek Feryat Etti

Bayrampaşa'da İnşaat Alanında Uyuşturucudan Öldükleri İddia Edilen 2 Gençten Birinin Annesi, Kendini Yerlere Atarak Ölen Oğlunun Kanını Yüzüne Sürdü.

Bayrampaşa'da inşaat alanında uyuşturucudan öldükleri iddia edilen 2 gençten birinin annesi, kendini yerlere atarak ölen oğlunun kanını yüzüne sürdü. Bölgede daha önce de bu tür olayların yaşandığını iddia eden mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1. Cadde üzerinde bulunan ve uzun zamandır yapımı devam eden inşaatta meydana geldi. İnşaatın zemin katında ve bina girişinde 2 gencin hareketsiz şekilde yerde yattıklarını gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Adrese gelen polis ekipleri V.S. (18) ve B.K'ye (15) ait oldukları öğrenilen gençlerin cesediyle karşılaştı. Cesetler üzerinde yapılan ilk incelemelerin olay yerine gelen savcı incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili gençlerin arkadaşları oldukları belirtilen 3 kişi gözaltına alındı. Olay yerine koşan V.S'nin annesi sinir krizi geçirdi. Feryat ederek kendini yerden yere atan acılı anne, oğlunun kanını yüzüne sürdü.

Olayın meydana geldiği bölgede daha önce de madde bağımlısı çocukların neden olduğu saldırıların yaşandığı ve tedbir alınmadığı iddia edildi. Evlerinde bile otururken huzursuzluk yaşadıklarını, gece saatlerinde inşaat alanının çevresinden geçmeye cesaret edemediklerini söyleyen vatandaşlar, can güvenliklerinin bulunmadığını öne sürdü.

Gençlerin arkadaşlarının polise verdikleri ilk bilgilerde, bir grup gencin gece saatlerinde inşaata geldikleri ve burada uyuşturucu madde kullandıkları bilgisini verdikleri ileri sürüldü.

(AS-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title