Haberler

Okan Üniversitesi'nden Anadolu'ya Çıkarma

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürlüğü ve akademisyenler Anadolu'daki liseleri ziyaret ederek, sınava girecek öğrencilere üniversite tercihleri konusunda seminerler verdi.

Okan Anadolu'da etkinliği kapsamında 150 akademisyen 37 ilde, 100 bine yakın öğrenciyle buluştu.

İş dünyasına en yakın üniversite olan Okan Üniversitesi, üniversite sınavına hazırlanan, hayallerini gerçeğe çevirmek isteyen öğrencilere destek vermek amacıyla 150 akademisyeni ve Aday İlişkileri Müdürlüğü ekibiyle 1 hafta boyunca Anadolu'da liseleri ziyaret etti. YKS'yi kazanarak yollarına devam edecek öğrenciler tercih konusunda neler yapabileceklerini ve akıllarındaki tüm soruları Okan Üniversitesi'nin uzman ekibine sorma şansını buldu.

Öğrencilere, 19. yılında 26 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi'nin Miami'de hazırlık okuma imkanı, İngilizcenin yanı sıra Çince, Rusça, Arapça gibi dünya ekonomisinin yükselen pazarlarının hakim dillerini öğrenme olanağını imkanı, üniversite-sanayi iç içe modeli gibi farklılıkları anlatıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title