Haberler

"Okan Üniversitesi 2015 Spor Ödülleri" sahiplerini buldu!

Güncelleme:

Okan Üniversitesi'nin artık geleneksel hale getirdiği ve kazananların öğrenci oylarıyla belirlendiği "Okan Üniversitesi 2015 Spor Ödülleri" görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Tuzla Kampüsü'nde yer alan Sağlık Bilimleri Eğitim Kompleksi'ndeki Bekir Okan Konferans Salonu'nda düzenlenen törene spor, medya ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Organizasyon koordinatörlüğünü üniversitenin Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Lale Orta'nın üstlendiği törende bir konuşma yapan Okan Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunan isimleri ödüllendirdikleri için mutlu olduklarını belirtti ve ödüle layık görülen herkesi kutladı.

Arda Turan'dan video mesaj

Törende Yılın Onur Ödülü'nü kazanan Arda Turan'ın ödülünü babası Adnan Turan aldı. Şampiyonlar Ligi için bugün sahada olacak olan Arda Turan teşekkür konuşmasını gönderdiği video kaydı ile yaptı. Turan "Desteğinizi buradan hissetmek çok güzel. İnşallah başka bir gün, başka bir ödülde orada, yanınızda olurum" dedi.

Çakır'dan final sözü

"Okan Üniversitesi 2015 Spor Ödülleri"nde Yılın Hakemi seçilen Cüneyt Çakır "Daha önce bu ödülü almak için geldiğimde hep Türkiye'ye başarılar diledim. Ancak bu defa Avrupa Futbol Şampiyonası için final sözü vermek istiyorum. Hakem olsak da, temennim Türkiye'nin bu turnuvada başarılı olması" diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ve Mersin İdman Yurdu'ndan Serkan Balcı Sporda Yılın Onur Ödülü'nü, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül ise Yılın Futbolcusu Ödülü'nü Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan'ın elinden aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arda Turan Lale Orta Tuzla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title