Haberler

Of'ta 140 Yıldır Belediye Başkanı Aynı Aileden Çıkıyor

Güncelleme:

Trabzon'un Of ilçesinde 1874 yılında Sarıalizade Ömer Lütfü Bey'le başlayan gelenek, 140 yıldır devam ediyor.

Trabzon'un Of ilçesinde 140 yıldır belediye başkanlığı aynı aileden seçiliyor.

1874'DE BAŞLADI

İlk olarak 1874 yılında Sarıalizade Ömer Lütfü Bey'le başlayan gelenek, 2014 yılında da değişmedi. Aynı aileden Of'ta bugüne kadar 13 isim belediye başkanı olurken, 14. isim ise AK Partili Salim Salih Sarıalioğlu oldu.

İSTİFA GELİNCE, AYNI AİLEDEN BİR BAŞKASI BAŞKAN OLDU

Of'ta geçtiğimiz yerel seçimlerde yine aynı aileden AK Partili Oktay Saral, 3. kez belediye başkanı seçilmiş ancak milletvekilliği seçimlerinde belediye başkanlığında istifa edince yerine Murat Saral belediye başkanlığına getirilmişti.

AK Parti son seçimde Murat Saral yerine yine aynı sülaleden bu kez Salim Salih Sarıalioğlu'nu aday göstermişti. Seçimi 12 bin oyla ve yüzde 52 oy oranı ile önde tamamlayan Sarıalioğlu, Of seçmeninin gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salim Salih Sarıalioğlu Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (3)

TCbjk.olcaygul@gmail.com:

Daha doymamışler demekki.....Allah gözünüzü doyursun.....

25
23
yanıtYanıtla
hayret bişeyafyon03@hotmail.com:

nedemktir bu ya.neden hemen olumsuz düşünürki bu millet!!!işini ii yaptığı için olamazmı!!!!!

yanıt0
yanıt0
TC YE CEVAPnedesemyalanolur@hotmail.com:

ALLAH SİZLERİN GÖZÜNÜ DOYURSUN BİR İNSAN KENDİ NE İSE BAŞKASINI DA ÖYLE ZANNEDERMİŞ DEMEK Kİ SEN KENDİN NASILSAN BU VATANDAŞLARI DA ÖYLE ZANNETTİN BİR DE TC ADIYLA YORUM YAZMIŞSIN UTAN BE BAŞKASINA ÇAMUR ATANA KADAR KENDİ ÖRÜMCEK BEYNİNİ TEMİZLE BU İNSANLAR DÜRÜST OLMASALARDI 140 YILDIR BUNLARA OY ÇIKMAZDI AYRICA TC NİN ARKASINA SIĞINIP KENDİNE TC Yİ YAKIŞTIRIP BAŞKALARINA ÇAMUR ATMA BU TC Yİ KURTARAN VE KURAN ŞEHİTLERİN GAZABINA UĞRARSIN YUKARDA ALLAH VAR BUNU UNUTMA ...

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title