Haberler

Ocak, İstanbul Tiyatro Festivali'nde

Güncelleme:

Ocak adlı oyun, 19.Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali paralel etkinlikleri kapsamında da 3 Haziran Salı günü sanatseverlerle buluşacak.

Turgut Özakman'ın ünlü eseri, oyuncu ve sanat yönetmeni Yıldırım Fikret Urağ tarafından sahnelenen ve yönetilen Ocak adlı oyun, 19.Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali paralel etkinlikleri kapsamında da 3 Haziran Salı günü sanatseverlerle buluşacak.

Profilo Kültür Merkezi Büyük Salon'da12 Mayıs Pazartesi akşamı prömiyeri gerçekleştirilen Yıldırım Fikret Urağ'ın OPET Tiyatro Kulubü ile sahneleyip yönettiği Ocak oyunu 1960'larda yoksulluk çeken bir ailenin mücadelesini anlatan bir sevgi hikâyesini sahneye taşıyor. Dağılmamaya çalışan bir ailenin acıklı öyküsü olmaktan öteye giden oyunda, hayalci bir baba, süper kahraman bir anne, geçmişle bugünün ince çizgisinde yaşayan bir büyükanne ve bu karakterlerin olduğu bir ortamda büyüyüp birbirinden bambaşka bireylere dönüşmüş 4 çocuğun samimi ve bir o kadar da gerçek hayatlarına tiyatroseverleri misafir ediyor.

Ocak, 9 Mayıs-5 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 19.Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali paralel etkinlikler kapsamında da 3 Haziran Salı günü Profilo Kültür Merkezi'nde tekrar sanatseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgut Özakman İstanbul Profilo Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title