Haberler

Ntv'nin 10. Kuruluş Yıldönümü -Haber Kanalı Ntv'nin Kuruluş Yıldönümü, 9. Cumhurbaşkanı Demirel, Başbakan Yardımcısı Şener ve Adalet Bakanı Çiçek'in de Katıldığı Geceyle Kutlandı

Haber Kanalı Ntv'nin 10. Kuruluş Yıldönümü Bir Geceyle Kutlandı.

Haber kanalı NTV'nin 10. kuruluş yıldönümü bir geceyle kutlandı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Konge ve Sergi Sarayı'ndaki geceye, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, eski TBMM Başkanı İsmet Sezgin, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Namık Tan, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı Joost Lagendijk ve eşi NTV Brüksel Muhabiri Nevin Sungur Lagendijk, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, işadamları Cavit Çağlar, Aydın Doğan, Ali Koç, Turgay Ciner, sanatçılar Sertab Erener ve Engin Cezzar'ın da aralarında bulunduğu siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Geceye gelen konuklar için Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nın girişi özel olarak hazırlandı. Davetliler kapıda, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen ve Genel Müdür Cem Aydın tarafından karşılandı.

Davetliler, verilen kokteylin ardından kuruluş yıldönümü programının gerçekleştirileceği salona geçti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title