Haberler

'Niyazi Mısri' Böyle Hizmet Görmedi

Güncelleme:

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, İsmetiye Mahallesi Muhtarı Yılmaz Devecel ve bazı daire müdürleriyle birlikte Niyazi Mısri Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler verdi.

Niyazi Mısri Caddesi'nde çok sayıda esnafın bulunduğunu kaydeden Başkan Çakır, "Niyazi Mısri caddesi, özellikle ağır tonajlı iş makinelerinin de girip çıktığı, yoğun araç ve yaya trafiğine sahip bir bölgemiz. Burada başlatmış olduğumuz alt yapı ve üst yapı düzenleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Çakır: Çalışmalar gece de devam ediyor…

Başkan Çakır, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için gece de sürdürüldüğünü kaydederek, "Çalışmaların bir an önce bitirilmesi için burada gece gündüz mesai yapılmakta. Bu caddemiz ticaretin yoğun olarak döndüğü bir bölge. Bundan dolayı buradaki işleri hızlı bir şekilde bitirmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Caddedeki çalışmaların üçte bir oranında tamamlandığını belirten Başkan Çakır, "Aydınlatmalar ve altyapılardaki eksiklikler tamamlandı. Şu anda cep otoparklarının düzenlenmesi, kaldırım düzenlenmesi, sokak başlarının düzenlenmesi ve asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çalışmaları da kısa bir süre içerisinde bitireceğiz" dedi.

Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'ni Malatya'ya yakışır, ismine yakışır bir caddeye dönüştüreceklerini vurgulayarak, Ramazan ayına rağmen özverili bir şekilde çalışan tüm personele teşekkür etti.

Muhtar'dan Başkan Çakır'a teşekkür…

İsmetiye Mahallesi Muhtarı Yılmaz Devecel de yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Niyazi Mısri Caddesi açıldı açılalı kesinlikle böyle bir hizmet görülmedi. Başkanıma ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Esnaflarla sohbet etti

Başkan Çakır, inceleme gezisi sırasında esnaflarla da sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu. Esnaflar da yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çakır'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Niyazi Mısri Ahmet Çakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title