Haberler

New York Belediye Başkanı Adams, Ukrayna için bayrak çekme törenine katıldı

Güncelleme:

NEW New York Belediye Başkanı Eric Adams, Ukrayna'ya destek için düzenlenen bayrak çekme törenine katılarak "birlik ve beraberlik" mesajı verdi.

NEW New York Belediye Başkanı Eric Adams, Ukrayna'ya destek için düzenlenen bayrak çekme törenine katılarak "birlik ve beraberlik" mesajı verdi.

Manhattan'da, finans merkezi olarak bilinen Wall Street bölgesindeki Bowling Green Park'ta düzenlenen törende konuşan Eric Adams, "Bugün Ukrayna halkının bir parçasıyız. Asla teslim olmayacağımızı ve her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağımızı söylemek istiyorum." dedi.

New York'un Ukrayna dışındaki en büyük Ukraynalı nüfusa sahip bölge olduğunu hatırlatan Adams, "Terör ve şiddete teslim olmayarak vatanlarını korumak isteyen bir ruha sahip Ukrayna halkıyla gurur duyuyorum." ifadesini kullandı.

New York Belediye Başkanı, program öncesinde Twitter'dan, " ( Rusya Devlet Başkanı) Vladimir Putin'in haksız savaşına karşı #Ukrayna'nın bugün ve daima yanındayız." şeklinde paylaşımda bulunurken bayrak çekme töreni de Adams'ın resmi Twitter hesabından canlı yayınlandı.

Adams'ın ardından konuşan Ukrayna'nın New York Başkonsolosu Oleksii Holubow, New York belediye yönetimine ve Amerikan halkına yaptıkları insani yardımlardan dolayı teşekkür etti ve Rusya'nın saldırılarının ülkesine verdiği zararları rakamlarla aktardı.

Rusya'nın Ukrayna'yı ortadan kaldırma hamlesinin sonucunun, Batı'nın Ukrayna'ya vereceği yardım konusundaki kararlılığına bağlı olduğunu dile getiren Holubow, "Bugün daha fazla yardıma ihtiyacımız var. Bize gerekli silahları gönderin ve Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulayın." dedi.

Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'ün de hazır bulunduğu törende, ABD ve Ukrayna milli marşları eşliğinde iki ülkenin bayrakları göndere çekildi.

Kaynak: AA / Güncel

Manhattan New York Ukrayna Rusya Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title