Haberler

"Neden Gazetelere Haber Yaptırdınız" Dayağı

Kars'ta eşi ve kayınbiraderi tarafından dövülerek burnu kesilen 6 çocuk annesi, 40 yaşındaki Yosma Altunbey'in amcasının oğlu, 23 yaşındaki Ramazan Şut, 4 kişi tarafından sopa ile dövüldü.

Kars'ta eşi ve kayınbiraderi tarafından dövülerek burnu kesilen 6 çocuk annesi, 40 yaşındaki Yosma Altunbey'in amcasının oğlu, 23 yaşındaki Ramazan Şut, 4 kişi tarafından sopa ile dövüldü. Yosma Altunbey'in kuzeni Ramazan Şut, kafasına aldığı darbeler sonucu Devlet Hastanesinde yoğun bakım altına alındı.

çığırgan Köyü'nde oturan ve birbirleriyle akraba olan Yosma ve 43 yaşındaki Mirsevdin Altunbey çifti arasında 4 Nisan günü öğle saatlerinde çıkan tartışmaya kayınbiraderi 45 yaşındaki Recep Altunbey de karıştı. İddiaya göre Mirsevdin Altunbey'in dövdüğü Yosma Altunbey'in burnunu kayınbiraderi kesti. Kanlar içinde evinden çıkan Yosma Altunbey, aynı köyde oturan babası 65 yaşındaki Mihrali Şut'un evine sığındı. Kars Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Yosma Altunbey'i döven eşi ile burnunu kesen kayın biraderi ilk sorgu ardından serbest bırakıldı.

Kars'taki bu olayın yankıları sürerken bugün saat 10.30 sıralarında Yosma Altunbey'in amcasının oğlu Ramazan Şut saldırıya uğradı. Fayton Pazarı'nda yürüyen Ramazan Şut, kuzeni Yosma Altunbey'in eşi Mirsevdin Altunbey'in akrabaları olduğu öne sürülen kişiler tarafından kazma sapı ve değneklerle dövüldü. Polis, saldırganlara biber gazı sıkarak Ramazan Şut'u kurtardı. 4 saldırgan gözaltına alındı.

Götürüldüğü Devlet Hastanesi'nde başına 3 dikiş atılan Ramazan Şut, Beyin Cerrahi Servisi'nde müşahade altında tutuluyor. Ramazan Şut, kaldırımda yürüdüğü sırada Mirsevdin Altunbey'in akrabalarının saldırısına uğradığını belirterek, "Kahveye çay içmeye giderken 2 kişi önden, 2 kişi de arkadan beni kıskaca aldı. Kazma sapıyla dövdüler. Bayıldığım için sonrasını hatırlamıyorum. çevredekiler beni hastaneye kaldırmış. Beni 'Neden gazetelere haber yaptırdınız?' diyerek dövdüler" diye konuştu.

Ramazan Şut'un kardeşi Yakup Şut da, burnu kesilen Yosma Altunbey'in babası Mihrali Şut'un köydeki evinde kaldığını belirtti. Can güvenliklerinin olmadığını söyleyen Yakup Şut, "Bizi arayıp tehdit ediyorlar. 'O kadını dışarı attık. Siz de dışarı atacaksınız' diyorlar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Baskı altındayız. Köydeki akrabalarımız dışarı çıkamıyor. Yosma Altunbey'in çocuklarından hiç haberimiz yok. Onları da dövdüklerini duyduk" dedi.

( Mukadder YARDIMCIEL - KARS / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title