Haberler

"Mutluluk Çocuk Oyuncağı" Projesi

Teleperformance Vanlı çocuklar için iş başında!

Dünyanın lider çağrı merkezi servis sağlayıcısı Teleperformance Van'da gerçekleşen deprem sonrası kolları sıvadı ve kente sadece en çok ihtiyaç duyulan yardım malzemelerinin gönderilmesini sağlamakla yetinmedi. "Mutluluk Çocuk Oyuncağı" ismi verilen proje ile şirket çalışanları bölgedeki çocuklara çeşitli kırtasiye malzemeleri ve oyuncakların iletilmesini sağladı.

Kasım ayında art arda meydana gelen depremlerle sarsılan Van, Türkiye'nin dört bir yanından şehre ulaşan yardımlarla toparlanmaya çalışıyor. Teleperformance da bu süreçte kentte en çok ihtiyaç duyulan battaniye, uyku tulumu, giysi, erzak, temel gıda ve hijyenik malzeme benzeri temel yardım gereçlerini içeren paketlerin bölgeye iletilmesini sağladı. Ayrıca şirket çalışanları tarafından gönüllülük ilkesi çerçevesinde düzenlenen "Mutluluk Çocuk Oyuncağı" projesi ile 4-14 yaş aralığındaki Vanlı çocuklara yılbaşında çeşitli kırtasiye ve oyuncak hediye edildi.

Teleperformance ekibi yönetim, operasyonel ve destek birimlerinden gelen oyuncak ile kırtasiye gerecini teker teker hediye paketi yaparak Van Çocuk Evleri'ne yollanmasını sağladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });