Haberler

Muş Belediye Başkanı Asya'nın Ziyaretleri

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Muş Şube Başkanlığı görevine başlayan Burhan Ataoğlu ile yeniden Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı seçilen Turan Süme'yi ziyaret etti.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Muş Şube Başkanlığı görevine başlayan Burhan Ataoğlu ile yeniden Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı seçilen Turan Süme'yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Asya, Ataoğlu ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, gençlerin toplumdaki önemine değindi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Muş İl Başkanlığı'nın bu konuda önemli bir görev üstlendiğini bildiren Asya, "Gençlere yönelik yapılan her türlü çalışmalara gereken desteği vereceğiz. Gençler sportif faaliyetleri belediye olarak yaptırdığımız Ahmed-i Xani ve Karni Deresi'ndeki spor tesislerini kullanabilir" dedi.

Ataoğlu, Muştaki gençlere faydalı projeler hayata geçirmek için bu yola çıktıklarını belirterek, "Tüm üyelerle gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yeni çalışmalar yapmayı planladık. Onların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde gelişmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Başkan Asya, daha sonra Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Muş Şubesi'ni ziyaret ederek, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede başkanlığa seçilen Turan Süme'yi tebrik etti.

Asya, muhtarlarla her zaman ortak çalışarak bu memlekete hizmet edeceklerini ifade etti.

Süme de yapılan ziyarettten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Asya'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Feyat Asya Türkiye Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title