Haberler

Murat Göğebakan İsyan Etti: Beni Rahat Bıraksınlar

Güncelleme:

Yüzündeki yarayla ilgili farklı yorumda bulunanlara sitem eden sanatçı Murat Göğebakan "Beni rahat bıraksınlar" diyerek tepkisini dile getirdi.

Başbakan Erdoğan, lösemi tanısıyla yaklaşık 7 aydır tedavi altında olan Murat Göğebakan’ı geçtiğimiz cuma günü evinde ziyaret etti.

"UZUN ADAMI"I ERDOĞAN'A HEDİYE ETTİ

Haliç Kongre Merkezi’nde saat 00.10 sıralarında ayrılan Başbakan Erdoğan, Murat Göğebakan’ın Levent’te olan evine geçti. Lösemi tanısıyla tedavi altında olan Murat Göğebakan’ın Başbakan Erdoğan’a "Uzun Adam" isimli şarkıyı hediye ettiği ifade edildi.

FOTOĞRAFLAR TWITTER'DAN PAYLAŞILDI

Yaklaşık 50 dakika içeride kalan Başbakan Erdoğan saat 01.00 sıralarında Kısıklı’da bulunan konutuna geçti. Başbakan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da, Twitter hesabından ziyaretin fotoğrafını paylaştı. Göğebakan'ın bitkin hali sosyal medyada hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

"BENİ RAHAT BIRAKSINLAR"

Murat Göğebakan'ın kötü görünmesi, daha önce kanser tedavisi gören ünlü şarkıcının sağlığının iyi olmadığını düşündürdü. Bunun üzerine sanatçı Facebook sayfasından hastalığıyla ilgili yapılan yorumlara tepki gösterdi. Göğebakan söz konusu fotoğrafı yayınlayarak önce "Beni rahat bıraksınlar" yazdı, ardından da "Kısa bir süre önce geçirmiş olduğum ufak bir kazadan dolayı yüzümde oluşan yarayı asparagas haberle insanlara yayan kuruluşları ciddiye almayın" dedi.

Bu arada sanatçının 6 Temmuz Pazar günü İstanbul / Esenler Dörtyol Meydan'ındaki konseri iptal edildi. Esenler Belediyesi twitter hesabından sanatçının rahatsızlığından dolayı konserin iptal edildiğini duyurdu

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Göğebakan Esenler Twitter Haliç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

:

tıpsız murat

7
107
yanıtYanıtla
feritferitdurar@hotmail.com:

kendi tipine bak şerefsiz

yanıt0
yanıt0
ALİL:

PARA NEREDEYSE ORAYA KAYIYOR PİSLİK

18
49
yanıtYanıtla
keresteci:

bu adam kanser olduğunda yanında cemaatçiler vardı ne çabuk satmış, güce kul olmuş gariban...

29
36
yanıtYanıtla
alçaklar:

taayp e de benzemiş garibim güce kul olanlar...

15
46
yanıtYanıtla
bahar:

allah şifasını versin . işallah en kısa zamanda en iyi konserlerini verecek

56
3
yanıtYanıtla
EYMİRLİ:

Ona derdi veren RABBİM sizlere vermeye gücü yokmu sanıyorsunuz... hastalık insanlar için ve hiç bir kötü eleştiri insanlığa yakışmaz...ALLAH acil şifalar versin tüm şifa bekleyen hastalara ...

54
2
yanıtYanıtla
Vatansever80:

VAY YALAKA VAY ARTIK PROTESTO ETTİLERİMİZE SENİDE EKLEYECEGİZ DESENE BU DEVRAN BİTECEK ELBET

16
37
yanıtYanıtla
arif ışıkatesh.71@hotmail.com:

Eklesen nolur piyasadan silinirmi, dar kafalılar zihniniz neyse fikrinizde o işte

yanıt0
yanıt0
CEZAcsaridogan@hotmail.com:

SENİN PROTESTONU CENABI ALLAH VERMİŞ BU KAFAYA BAKILIRSA. HER TARAFIN PROTESTO OLSA NE YAZAR. SEN KENDİNİ KURTAR ZAVALLI.

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title